|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
Papatyam Site Yöneticisi
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
![]() Karadeniz... [size=18px]KARADENİZ[/size] Karadeniz sen benim Ruhsuz denizim Gözlerimin içine bak Konuş biraz Eskilerden O günlerden Yüreğimdeki Sevgili Lazonadan... Karadeniz sen eski Ak saçlı ihtiyar kadın Kime gidebilirim senden başka Kime ağlayayım Kime gideyim... Kapama yüreğini Yüreğini ve ruhunu! Neler var içinde Deş düşüncenden Çıkar sesini Biraz konuş benimle Koydun beni şimdiye kadar Sanki yabancı ve üvey Ne yaptılar Büyüklerim sana eskiden? Hesap sormayacağım senden Yüzüne vurmayacağım Beni böyle büyüttüğün için Beddua etmeyeceğim Yanlız bana konuş Okşa saçlarımı Avut beni artık... Karadeniz Karadeniz Senin yüreğin kara değil Oturdumda yanına Söylüyorum yürekten Nezamandır yalvarıyorum Yalvarıyorum Kendi dilimde Yüreğine gömme Lazonayı... Şair, Yazar : Selma Koçiva Kaynak : Nena Murun3xi
Mesaj No:2 |
Papatyam No :
730
Üyelik T.:
12 February 2006
|
![]() ![]()
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
![]()
Karadeniz Marşı Söz
Seslendiren: Marşlar Karadeniz karadeniz Gelen düşman değil, biziz Yarım asır beklediğin Barbaros'un hafidiyiz Onun sana selamı var Diyor ki düşmanın ne canı var Kovsun onu sularından Orada türk sancağı var Selam sana şanlı sancak Selam sana selam sana Güneş seninle doğacak Sen umut sonsuza kadar Özgürlük seninle var Seninle yurdum bin çiçek açar Yaşar şerefle gölgende Milletim sonsuza kadar Gönderen: Emrah Yamakoğlu
Mesaj No:4 |
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
![]()
Serin rüzgar eser dağlarında
Sahilinde ovanda karlı dağında Yaşamak bir hazdır bağrında Yeşiliyle, mavisiyle, doğasıyla Tabiattır Karadeniz. Kuzuların melemesi rüzgarın ıslığı Bir musikidir yaylanda Dağların ucu gökyüzüne ulaşmış Maziyi hatırlarım baktığımda. Fındığını toplarım dağında Çayını toplarım yağmurunda Hasretimde toprağında Bir özlemsin Karadeniz. Fındığın kabuğunu çıkarırım Çıkarırken aşkla bir şarkı tüttürürüm "Oy dağlarım dağlarım Duman geçmez başından Mektuplarım ıslandı gözlerimin yaşından" Ormanın yeşilin İnsanın içine akan bir şelaledir sanki; Sen toprağın kökü Vatanımın özüsün Irmağından akan serin sularda. Kızgın dalgalar kıyıya çarpar Denizde ağlara balıklar takar Sinemde kapanması zor yaralar açar Sen benim dimağımda Harikalar diyarısın KARADENİZ. www.siirci.net/siir.php?id=8689
![]() |
Mesaj No:5 |
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
![]()
bu sene kısmetse gidecem trabizona
trabizon beni bekle geliyom az kaldı ![]()
Mesaj No:6 |
Papatyam No :
188
Üyelik T.:
07 March 2005
![]()
[size=18px]TRABZON SEVDALANMASI
Gökyüzünde iki güneş gördüm ben Trabzon'da doğar batar birisi Denizinden dağlarına bir başka dünya Gönlümüzü tutsak etmiş Yeşiliyle mavisi Şimdi bir dal kırılır uzaklarda Var say ki bir karaymiş dalıdır Unutulmuş düşler dirilir bir bir Hep çocuk kalır bir yanımız Bir tutam düş kanatlarında Bütün martılar Yoroz'dan geçer Selam söyler eşe dosta Eski bir başkent ruhu dolaşır İçimin Uzun Sokaklarında Var say ki Bir Trabzon sokağındasın hayal meyal Yağız delikanlılar sarmış dört yanını Ahu bakışlı kızlarda o nazlı eda Yollara karışmış gençliğin Şu kırmızı kazaklı masum bakışlı Yere sert basan çocuk sensin Yıllar almış hızını Sönmüş mangal yüreğin Felek bırakmış bizi haburalara Bir hiç akşamında bunalırken gün Dursun Reis al demiri Vira uşaklar vira Bu özlem bu karanlıklar bitirecek bizi Zifiri katran üzerimiz O cennet kıyılara yali yali gidelim İstanbul Boğazı'ndan al bizi Karadeniz[/size] seni trabzonda beklicem hemide kemençeyle
Mesaj No:7 |
Papatyam Site Yöneticisi
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
![]()
[size=18px]Arkadaş imzana bayıldım :lol: :lol: :lol: :lol: Bende imzamı değiştirmek istiyorum banada bulsana bir tane :roll: :roll: :roll: [/size]
Mesaj No:8 |
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
![]()
sınıfıffff sınıfffff acaip kokular almaya başladım öhö öhöööööö pardon dur burayıda kaynatayımmm ha kim avatar istedi vede kimden istedi ay bugün muzurluğum üstünde oy midem ölüyom yaaaaaaaa :twisted:
Mesaj No:9 |
Papatyam No :
188
Üyelik T.:
07 March 2005
![]()
[size=18px]anafor kolay bir şey iste yapalım ama imza işi biraz zor..........[/size]
benim tanıdığım kadarıyla sen zaten kolay bir şey istemezsinki [size=24px]üzgünüm güzelim bitti kalmadı[/size]
Mesaj No:10 |
Papatyam Site Yöneticisi
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
![]()
[size=18px]mühim olan zoru kazanmak arkadaş :lol: :lol: :lol: [/size]
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Karadeniz'in yaylaları ilaç | umut | Tamamlayıcı Tıp | 0 | 01 August 2013 01:32 |
Yunus Metin Karadeniz'e ulaştı | umut | Trabzonspor | 0 | 29 June 2013 09:59 |
Ve Karadeniz fırtınası kazandı | umut | Diğer spor dalları | 0 | 07 June 2010 00:03 |
Karadeniz Temel Fikralari | YakupEMİR | Fıkra Diyarı | 3 | 13 March 2008 21:41 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |