|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
809
Üyelik T.:
29 March 2006
Arkadaşları:0
|
![]() sen benim için vazgeçilmezsin!!!! Bendeki sevginin ölçüsü yoktur Ne kadar sevdiğimi sen bilemezsin Gözümde herşeyin değeri sıfır Sen benim için vazgeçilmezsin Karanlık zindana beni koysunlar Tutup ellerime zincir vursunlar Vazgeçer misin? diye sorsunlar Sen benim için vazgeçilmezsin Sevgin olduğu sürece varım Sen yoksan eğer herşeyim yarım Seni unutursam nasıl yaşarım Sen benim için vazgeçilmezsin Bir umut, bir sevda, bir tutku oldun Aradığım herşeyi ben sende buldum Ben senin yoluna canımı koydum Sen benim için vazgeçilmezsin.
Mesaj No:2 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
Arkadaşları:0
|
![]()
Şiir sevginin gücü çok güzel işlemiş. Şeçimin ve paylaşımın için sağol.
![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Yalnız Benim için | PESTEMAL | Resimli & flash animasyonlu & Şiirler | 0 | 19 January 2009 20:18 |
Hadi daha çok gül topla benim için! | PESTEMAL | Deneme & Düz Yazılar | 0 | 10 September 2008 09:20 |
Sen Benim.. | besst_e | Resimli & flash animasyonlu & Şiirler | 0 | 14 July 2008 16:15 |
Kalp için, üzüm suyu için | PESTEMAL | Tamamlayıcı Tıp | 0 | 20 March 2008 11:46 |
Benim Yüzümden | PESTEMAL | Şiir Bahçesi | 0 | 17 November 2006 12:00 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |