|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
882
Üyelik T.:
23 May 2006
Arkadaşları:0
![]() Silinmiş Sevdanın Son Durağı Silinmiş Sevdanın Son Durağı Silinmis hatiralar birer birer gozlerimde silinmis senli tum mazi silinmis guzel olan hersey Yoklugun da en cekilmaz acilari yasadim hayatima bir set cektim ve bir yemin etim seni sildim tum gecelerimden gunduzlerimden simdi icim bos yuregim firtinalar sonrasi sakinligi icinden artik gozlerini bile hatirlamiyorum gulusunude sesinin tonunuda Ve senli gecen tum cumleler silinmis birer, birer aklimdan ozgunum begegim boyle kolay silinecegi aklima bile gelmezken ansizin bir ruzgar esti silindin tum hatiralar artik sen diye biri yok senli gecen mazimde yok adin oldu bir yabanci mechuldeki bir yolcu bir baska aski sen diye sevmeliyim bir baska sevdaya sendiye sarilmaliyim sende kaybetiklerimi yeniden yasamaliyim Bazen uzun uzun seni dusunmek istiyorum Aklima ilk gelen bir gurur ugruna terk etigin ben Acilara mahkum bir yurek yarali ve susmus ben Sonra gozlerimi yine kapiyorum Sigaramdan derin bir nefes cekiyorum cigerlerime Cagirmak istiyorum seni sonkez bir umitle yoksun silinmis hatiralar silimissin sen yuregimden dusunuyorum sen diye biri varmiydi acaba sen gercekmiydin yoksa bir ruyaymiydin yoksa yasadiklarimizmi en buyuk yalanmiydi silinmis hatiralar silinmis tum senli gunler seni artik kuslarin kanadindan soracagim ruzgarlarin en sertinden ve saganak yagmurlardan Bazen de denizin asiliginden dalgalarin sevdasindan Seni son olarakta bir mezar tasindan soracagim bitmis bir askin mazisi diyecegim ve bir siir yazacagim Adinada silinmis sevdamin son duragi diyecegim (alıntı)
![]() |
Mesaj No:2 |
Papatyam No :
1031
Üyelik T.:
28 November 2006
|
![]()
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzelllllllllllllllllllllllll inş bizim sevdalarımız hiç silinmez
|
![]() |
![]() |
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
269
Üyelik T.:
01 April 2005
Arkadaşları:0
|
![]()
artik sen diye biri yok senli gecen mazimde yok
adin oldu bir yabanci mechuldeki bir yolcu bir baska aski sen diye sevmeliyim bir baska sevdaya sendiye sarilmaliyim emeğine sağlık abi çok hoş ya
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Sevdanın Gücü | Mekansiz | Yakılacak Şiirleriniz | 1 | 05 April 2006 09:42 |
Ütopik bir sevdanın | Mekansiz | Yakılacak Şiirleriniz | 0 | 29 March 2006 19:10 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |