|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
Arkadaşları:0
|
![]() senden vazgeçiyorum [size=18px]Bu sabahta senden vazgeçtim,bütün sabahlar gibi… güneşin ilk ışıklarına vererek umutlarımı, oyuncak dünyamın kapılarından çıkıp, girdim insan kalabalığına… bu sabahta senden vazgeçtim, kanlı bir gülücük dudağımda… bu sabahta senden vazgeçtim, kanlı bir gülücük dudağımda… Bu sabahta senden vazgeçtim…insan kalabalıklarında kaybolursam, belki kaybolur diye düşündüğüm içimdeki aşkın; gözlerimde seni aratıyordu insan yüzlerinin tarifsizliği.... bu sabahta senden vazgeçtim,paslı bir lanet dilimin ucunda… Bu sabahta senden vazgeçtim… Kadifeden Kesemi takıp dudaklarıma, bir gülücük kondurup gözbebeklerime, girdim dünyanın koynuna… bu sabahta senden vazgeçtim sakladığım hüznüm damarlarımda… Hatırlıyor musun bu sabahta senden vazgeçmiştim… Bu akşam da senden vazgeçiyorum; adresimi değiştirmedim: SENİ BEKLİYORUM,SENDEN VAZGEÇTİĞİMİ GÖRMEN İÇİN!!! ...ALINTI...[/size]
![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Senden Ögrendim | YakupEMİR | Şiir Bahçesi | 0 | 19 March 2008 09:28 |
Senden Vazgeçebilirmiyim hiç? | coskun_yeter61 | Yakılacak Şiirleriniz | 0 | 07 August 2007 04:28 |
SENDEN ÖNCESİ | mevlutgunes | Dini Hikayeler | 4 | 12 June 2006 17:58 |
SENDEN UZAKLARDA | nefesim | Yakılacak Şiirleriniz | 2 | 11 May 2006 14:40 |
SENDEN SONRA.... | cerenimo | Öyküler & Hikayeler | 2 | 04 May 2006 14:25 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |