|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
Arkadaşları:0
![]() Mona Lisa Gülüşlü Kokular Mona Lisa Gülüşlü Kokular > >çiçeklerden tül kelepçedir yürekte sevda! ... >işte aşk…işte sevgi >ya dilediğince avuçla >ya da… >tokuştur derdini derdimle >çile patikaları uzanır alnımda > >her aşk…volkanik bir histir! ... >-taze somun buğusu misali- >bitirildiyse eğer…sessizce savrulmalı külleri >tohumun çatlamak >gülün açmaktır biricik derdi >… >ne ayrık otlarını sevindirmeli >ne de gökleri >bak…! >nasıl da ıslak…denizin kirpikleri > >tek yıldızdan oluşmaz yaşam! ... >ya ağaçları yeşile boyamalı…göğü maviye >ya da…kapı gıcırtılarını resmetmeli >kumsala serilmiş yakamoz bakışlı gölgeye >hayatın gözleri parıldasın diye >... >oysa... >hiçbir hayat ödünç değildir! ... >yine de… >mona lisa gülüşlü kokulara…nice hayatlar verilir >en mutlu deli benim şu anda >bilsem de gün gelir >bütün düşler iğdiş edilir > >söyle rüzgâra…! saçlarımı yolmasın…! >göğü kaşıma…! >gülüşlerim yalınayak kalmasın >mutluluk ol…! >zindanıma vuran ilk ışık ol…! biraz yağ bana…! >ama…potinlerim ıslanmasın > >beni en çok…içli bir ağlayış ıslatır >rüzgarlı bir gülüş…eflâtun bir duruş >hüzünlü bir şarkı…şakağımdan vurmuş >… >ya renkleri yitik bir gök kuşağı >ya bir bebek… parmağı ateşe dokunmuş >ya da…yavru bir kuş…kanatlarını yuvada unutmuş > >sımsıcak yürek taşıyan…her mektup ulaşamazsa adresine ölür kahrından >okyanusa döner tek bir damla acı >bitmez tükenmez…durur zaman >… >ve her nefeste…bir yudum daha eskir insan! ... >paspasın altına süpürüldüğünü sanan duygular…nasıl da mutsuz olur >bilmez ki…! >mutluluk…bazen bir ömür >bazen >sadece…ama sadece bir an >…. >oysa… >-ölümün gündüzü yoktur- >güneşin serçe parmağına tutunabilmektir…önemli olan- >….. >… >.. >. >/herkesin mutlaka mona lisa gülüşlü bir kokusu vardır/ > >meselâ: >(-anam, babam, kızım ve karım; >benim mona lisa gülüşlü kokularım…-ya sizin?) > >1998 >tahsin özmen,bez bebekler de üşür,çatım&baskı yay,ank,2006 > >Tahsin Özmen
Mesaj No:2 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
Arkadaşları:0
|
![]()
[size=18px]benimde var ama söylemeyeceğim işte. sonra nazar değer neme lazım.[/size]
![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
İstenmeyen kokular!!! | SUYUNGIZEMI | Pratik Bilgiler | 0 | 09 May 2009 01:07 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |