|
Deneme & Düz Yazılar Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Deneme ve Düz Yazılara Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
Arkadaşları:0
![]() İnsanım! ![]() [size=18px]Ne önemi var ki kimliğimin... herkes kadar önemli ve herkes kadar önemsizim.. bazen kendimi bir dev gibi algılarım masal dünyasından kopup gelmiş ve her bir insan bir karınca kadardır gözümde o an.. bazense dünya bir okyanus ben küçük bir kibrit çöpüyümdür okyanusda savrulan.. yaşanmışlıklarımdır yaşımı belirleyen.. Bazende seven yüreğiyle tüm mertliğiyle tüm kadınsılığıyla insanım... Doğrudur felsefem her diami sesli sessiz cığlıklarımdır doğrular.. İçim yansada susan sessiz kalan insanlık için Mücadele veren.... İnsanım ben insanımm duygularıyla bir insan.. Seven Kalbiyle bir insan.. Bazende yok olan, bir hic olan dostları icin ! Bazense bir cangevar gibi savaşan doğruları için... Bazen de Düşünen ve yargılayan bir insanım... ne kadar yaşadığım değil, hani o senelere endeksli sayaç vardır ya insanları paniğe uğratan, o değil... ben herkesim..... Çünkü ben bir İNSANIM OFFFF YAAA YARALI DA OLSA İNSANIM[/size]
Mesaj No:2 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
Arkadaşları:0
|
![]()
Vay canına ne döktürmüşsün değerli adminim. Taktir ettim seni bu cümleleri bu kadar duygu yüklü hale getirmeni. Sağol...
![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |