|
Öyküler & Hikayeler Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Öykülere, Hikayelere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
Arkadaşları:0
|
![]() Seni düşünemiyorum Seni düşünemiyorum.. Sen gideli çok zaman olmuş; Saçlarım ak tenim solmuş ellerim titrek ve nasırlı bacaklarım tutmaz olmuş Ilık rüzgarlı bir sonbahar sabahı; vakit hayli erkence Bizim çamlı kayalık tepe; aşağısı uçurum önü uçsuz bucaksız deniz, yaşlı bir çınarın dalına yaslandım gözlerimi kapatıp seni düşünmek istedim;gülüşünü bakışını tüm benliğimle hayalini düşünmek ama yapamadım. Bir korku bir telaş sardı içimi... sen uzak çok uzaklarda olsan da elimi uzatsam tutacakmış gibiydin “sen bana çok yakın bana çok uzak, seni görmek de imkansız ama düşünmek değildi “ gözlerimi kapatıp seni hissetmek sana dokunmak hayal değildi ama yapamıyorum seni düşünemiyorum ellerin çok uzak.... gözlerinin ışığı yok! Teninse çok soğuk. Bir yandan ılık rüzgarı bir yandan denizin şarkısını dinliyorum Gözlerimde iki damla yaş var çığ düşmüş sanıyorum ama vakit ilerledikçe gözyaşlarına boğuluyorum....... Ben ağlıyorum sırılsıklam gözyaşlarım süzülüyor Ama bu gözyaşları seni düşünemediğim için..... AĞLIYORUM Dalgalar kıyıyı dövüyor, rüzgar saçlarımı dağıtıyor, martılar çığlıkları ile denize eşlik ediyor, uzaklardan yankılanan NEY sesimi mi? Yalnız ca geçen vapur un sesiymiş. Vakit hayli erken, güneş yeni doğmakta bir kuzey yıldızı, bir ben yalnız yaşlı çınara yaslamışım; uçurumun kenarında , gözlerimde iki damla yaş var çığ düşmüş sanıyorum ama vakit ilerledikce gözyaşına boğuluyorum Ve Ben ağlıyorum ne??
![]() |
Mesaj No:2 |
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
|
![]() ELLERİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
127
Üyelik T.:
17 January 2005
![]()
[size=18px]GECE VE BEN
son umudunu taşıyor bulutlar yağmurun caddeler yalnızlık dokuyor usulca dinmez bir öfkeye sahip sokaklar çığırtkan sesler yayılıyor yollardan sanki son nefesinde bu şehir birazdan kara bir perde inecek şehre alıp götürecek tebessümünü güneşin soğuk düşler kuracak sevgililer birazdan seni benden çalacak uykular kuytuluğuna iterek yalnızlığın ne kadar da sessizlik kokuyor odam ne kadar da sensizlik ne kadar yakınsın bana ne kadar uzak en çok da gözlerini arıyorum o zeytin karası gözlerini bilmem ki hangi elasındasın gecenin hangi voltasında düşüncelerin haykırsam duyamazsın biliyorum yine de ben sana doğruluyorum sadece sana... [/size]
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Seni Seviyorum ... | YakupEMİR | Şiir Bahçesi | 0 | 19 March 2008 09:20 |
seni seviyorum | YakupEMİR | Şiir Bahçesi | 0 | 15 March 2008 12:22 |
ben seni sevdim mi? | gozdem | Şiir Bahçesi | 0 | 18 August 2006 17:49 |
Seni seviyorum | REHA | Şiir Bahçesi | 12 | 31 May 2006 08:47 |
Seni Seviyorum... | Papatyam | Şiir Bahçesi | 15 | 23 February 2006 15:14 |
Tefekküre Davet Köşesi |