|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
Arkadaşları:0
|
![]() Bize lütfet Ya RABBİ! Allah'ım... lütfet ki gittiğimiz her yere barış götürelim, Bölücü değil, bağdaştırıcı, birleştirici olabilelim. Nefret olan yere sevgi, yaralanma olan yere affedicilik, Kuşku olan yere inanç, ümitsizlik olan yere ümit, Karanlık olan yere aydınlık ve üzüntü olan yere sevinç saçıcı olmayı Bize lütfet Ya RABBİ! Kusurları gören değil kusurları örtenlerden, Teselli arayanlardan değil teselli verenlerden, Anlayış bekleyenlerden değil anlayış gösterenlerden, Yalnız sevilmeyi isteyenlerden değil sevenlerden olmamıza Yardım et. Yağmur gibi hiçbir şeyi ayırd etmeyip, Işığıyla tüm varlığı aydınlatanlardan, Toprak gibi herşey üstüne bastığı halde, Hiçbirşeyini esirgemeyip, Nimetlerini herkese verenlerden olmayı bize lütfet. Alan ellerin değil veren ellerin, Affedici olduğu için affedilenlerin, Hak ile doğan, Hak ile yaşayan, Hak ile ölenlerin Ve sonsuz yaşamda yeniden doğanların safına katılamayı Bize nasip eyle. Amin
Mesaj No:2 |
Papatyam Site Yöneticisi
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
![]()
[size=24px]AMİN[/size]
Teşekkürler abi..
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
882
Üyelik T.:
23 May 2006
![]()
ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK MEVLÜT ABİ
![]() [size=18px]AMİN[/size] ... Yağmur gibi hiçbir şeyi ayırd etmeyip, Işığıyla tüm varlığı aydınlatanlardan, Toprak gibi herşey üstüne bastığı halde, Hiçbirşeyini esirgemeyip, Nimetlerini herkese verenlerden olmayı bize lütfet. ... YÜCE RABBİM CÜMLE İNANAN MÜMİNLERİN HAYIR DUALARINI KABUL EYLER İNŞALLAH
![]() |
Mesaj No:4 |
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
![]()
Alan ellerin değil veren ellerin,
Affedici olduğu için affedilenlerin, Hak ile doğan, Hak ile yaşayan, Hak ile ölenlerin Ve sonsuz yaşamda yeniden doğanların safına katılamayı Bize nasip eyle. Amin Bu duanın kabul olması temennisiyle AMİN
![]() |
Mesaj No:5 |
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
|
![]()
Dua
Yerleri gökleri yaradan Allah, Mal verme, mülk verme, han verme bana. Dünyanin malina etmem eyvallah, Ne söhret, ne rütbe, san verme bana. Iman ver ki, nefsi vurup yikmali, Bir yürek ver, kafesinden çikmali, Ülkü diye alev alev akmali, Damarlarinda donmus kan verme bana. Ârif`in dilegi geç veya erken, Söz verdim Onlara nefes alirken, Ülkücü gardasim sehit olurken, Yorganda çikacak can verme bana. Ozan Arif
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
“Bize kim babalık yapacak?“ | umut | Trabzonspor | 0 | 23 October 2013 20:19 |
Her İnsan Bize Başka Bir Ayna Tutar.. | PESTEMAL | Deneme & Düz Yazılar | 0 | 17 March 2012 14:31 |
Neler Oluyor Bize??? | Papatyam | Serbest Atış | 5 | 29 March 2006 09:18 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |