![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
Arkadaşları:0
|
![]() BİR DOST' A BİR DOST' A ...Kim üzebilir ki seni ??? Senden başkası aslında ?? Kim hücrelerine kadar sızabilir ? İçindeki boşluğu doldurabilir varlığıyla ?? Kim mutlu edebilir ki seni, sen hazır olmadıktan sonra ? Kim sallar, acıtır ve yıkar sen ona engel olmadıktan sonra ?? Kim sever seni, sen daha kendini sevmemişken aslında ???
Mesaj No:2 |
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
![]()
dost acıyı bal eyleyendir.
dost yaraya merhem olandır. dost güzelliğin efendisidir. dost zalime karşı gelendir. dost dosttur yani.
![]() |
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
882
Üyelik T.:
23 May 2006
![]()
ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK MEVLÜT ABİ
![]() paylaşımın için çok teşekkürler ![]() ... HEP BASSIN İSTERİM AYAKLARIM YERE KENDİM OLMAK İSTERİM HER HAMLEMDE BAŞKASI OLMAK FAYDA ETMEDİ ÖNCESİNDE BEN BEN OLDUKTAN SONRA GERİSİ NAFİLE "KİM"LER ÜZMESİN YANINDADIR MUTLAKA DÜŞÜNENLERİN "KİM"LER ÜZMESİN YANINDADIR MUTLAKA SEVENLERİN EY DOST HEP YÜREĞİMİZDESİNDİR DEĞİŞMEZ BİZDEKİ YERİN SEVGİMİZDE KALBİMİZDE OLURSUN HEP ASLA YALNIZ DEĞİLSİN pamukKALE 13/06/2006 09,44
![]() |
Mesaj No:4 |
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
|
![]()
HASRET
Bir ıslık duyarsan geceyarısı Gözlerimin erittiği pencereden Dudaklarına hasret bir çift dudağın Taa derinlerden gelen Hasret türküsüdür o.
Mesaj No:5 |
Papatyam No :
1011
Üyelik T.:
09 November 2006
|
![]()
fani dünyanın baki padişahı değiliz biz
biz parçalanmış gönül hırkalarını yamar dikeriz biz dostlarla ağlar dostlarla güleriz
Mesaj No:6 |
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
|
![]()
Dost içinde dur da;
Hep dostu ara. En hakiki dost ki. O yüce Mevla... Derdimin Dermanı ol. Yüreğimin Fermanı ol. Duam ol. Dileğim, ol. Allahın ,adıyla. Çarpan yüreğim ol. O Mevlaya güzel kul. Muhammed'de. Ümmet ol. Alemlere rahmet ol. Bu ezanlar ki koparır yürekleri... Götürür, cennetine. Duanı esirgeme. Muhammed ümmetine... Dosta gel,hep dosta gel. Dualarla, aminlerle gel. Meleklerin kanadıyla gel. Allahın adıyla gel. Hep böyle dumandır. Dağların başı. Şehidin kanını. Bayrağın şanını taşı. Yücelerde ,dur da. Bak enginlere. Yalnız Mevlaya eğ başını. Dur düşün, akıt gözyaşını. Dost içine girde Hep dostu ara. En hakiki,dostu bul. O yüce Mevla.
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
DOST? | EDALI | Yakılacak Şiirleriniz | 3 | 02 March 2007 13:46 |
BİR DOST.... | cerenimo | Öyküler & Hikayeler | 3 | 20 May 2006 12:55 |
BİR DOST | cerenimo | Öyküler & Hikayeler | 8 | 04 May 2006 13:07 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |