|
Fıkra Diyarı Ben Bugün Hiç Gülmedim, Hiç Neşelenmedim Diyenlere Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Eğlence Zamanı... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
127
Üyelik T.:
17 January 2005
Arkadaşları:0
![]() Tanıyın [size=18px]Tanıyın Biyoloji dersinden yapılacak sınav için sınıftaki herkes acayip çalışmış, notlar fotokopiler havada uçuşmuş. Daha sonra sınavın yapılacağı gün gitmişler bir de bakmışlar, ortada kağıt kalem yok sadece sıra sıra >mikroskoplar. Hocada başlarında bekliyorken demiş ki, "Bu mikroskoplarda lam'da bir böceğin bacağı var, sınavınız bacağından böceği tanımak" Tabi hemen itirazlar ama fayda etmemiş, hoca dediği dedik.Öğrenciler mikroskopların başına geçmiş. Ama bir şey yapamıyorlar. En sonunda biri dayanamamış, kapıyı çarpıp çıkmış. Hoca arkasından seslenmiş "Kimsin ulan sen, kapıyı çarpıp çıkıyorsun?" Kapı hafifçe aralanmış ve bir bacak uzanmış" Tanısana hadi lan tanısana kim olduğumu"[/size]
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
![]()
:lol: :lol: :lol: çok yaşa emi :lol: :lol: :lol: ALLAH c.c. iyiliğini versin :lol: :lol: :lol:
![]() |
Mesaj No:4 |
Papatyam No :
127
Üyelik T.:
17 January 2005
![]()
[size=18px]Allah c.c. cümlemizden razı olsun
dualarınız için teşekkürler...................[/size]
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Hastalıkları iyi tanıyın ki, çocuğunuz okuldan uzak kalmasın! | PESTEMAL | Kadın ve Çocuk Sağlığı | 0 | 18 March 2008 12:36 |
Baş ağrınızı tanıyın | PESTEMAL | Sağlık ve Hastalıklar | 0 | 18 March 2008 12:12 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |