|
Yakılacak Şiirleriniz Kendi amatör şiirlerinizi sunabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
834
Üyelik T.:
11 April 2006
Arkadaşları:0
|
![]() GİDERKEN RUHUN BENDE KALMALI... Seni anlatan bir şeyler yazmalıyım Gözlerinin geceden kara beni sardığını güneşten daha çok Işık saçtığını beni yaktığını o bakışlarınla Senin kaşlarından köprüler kurmalı Kalbine inmek için ve yüreğinde mahkum kalmalı Saçlarında salınmalı gün ışığında salıncağım saçların olmalı Tüm güzelilkler seni anlatmalı Hatta şans oyunlarımı sende oynamalıyım ve o kadar şanslıyım ki Kaybetmeme imkan yok Dar sokaklarda bir dünya kurmalı gözlerinin içinde mapus kalmalı ağır olmalı cezam ömür boyu sende kalmalı firarlarım yine senden olmalı coşkulu yüreğinde yanağında gözyaşların aktığında arkadaş olmalı gözyaşlarına arkadaş olmalı gözyaşlarım yaşamak budur saçlarında yüreğinde gözlerinde ömründe yaşamak hatta sürgün olmak yokluğunda feleğin dalını kırmalı hayat çemberinde sarılmalı Olmalı ve aşkın tarifini Yosunlar balıklara anlatmalı seni nasıl sevdiğimi Gittin de uzaklara yüreğin bende kalmalı Ayrılığa dur demeli Denizin hırçınlığına acıları bırakmalı güneşin kızılığı saklamalı hicran yarasını İnadına ateşler yakmalı çakmalı bir tutam kalem yadırgamalı senin yokluğun olmamalı olsada sonu sıla olmalı Hüzün tarlasına hülyalı düşler ekmeli sana yıldızları sunmalı bir sevgi kaşığında BİR MUM IŞIĞ*IN DA BİR TANEM
Mesaj No:2 |
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
![]()
Firari Sevdam
Merhaba hüzünbaz gönlümün Firari sevdalısı.... merhaba.... Seni bu satırlara , böyle umutsuzca, Böyle çaresizce ,kahpece anmak istemezdim ama . Bu sefer böyle düştü mısralara. Böyle düştü bahtına ,ne fayda, Ey yy kahpe dağların ,nazlı ceylanı Oy yy yaralı yüreğim dayanılmaz sancısı, Acaba şu an nerdesin , Acaba kim var aklında, Kim bakıyor çay karası gözlerine Kiminle çay içiyorsun acaba Yoksa .... Salak aşığınımı anlatıyorsun Haldan bilmez dostlarına Belki keyiften dört köşe, Gülücükler dağıtıyorsundur her yana Sen bana yanma nazlı çiçeğim Ben yanıyorum aşkıma . Cebeci , Kızılay , ulus , Ankara yanıyor aşkıma Bir zamanlar ...... Hayallerimi yıldızların kollarına takmıştım, Her gece yatağıma uzanıp, Penceremden hayallerime dalardım Derince offf çekip , Hasretinle yanardım Oysa annene annem diyecektim , Aldığı damatlığı giyecektim Babana babam deyip , Ellerinden öpecektim Perihanla seni çekiştirip Kenan’a öğütler yağdıracaktım Çok kızsamda birsen ablana Onunla da barışacaktım Hafta sonun Alıp size Altın parkta dondurma ısmarlıycaktım Bunlar nedir diye sorma ne olur Salağın hayalleri işte Eyyyy hüzünbaz gönlümüm , firari sevdalısı Şimdi öyle özledimdi seni , Öyle yanıyor ki yüreğim, Yaralarım öyle azdıkı Sancılarım öyle arttı ki Yani hiç kimse sen olmadı Hiç kimse beni , Senin anladığın kadar anlamadı Şimdi şarkılar yarım Sigaramda son nefes İçimde ayrılıktan gayrı, Kalmadı hiç heves, Eyyyy hüzünbaz gönlümün firari sevdalısı, Oysa neler neler hayal etmiştim, Bir kuru ekmek bir kuru soğan, Yeter aşkıma demiştim Kimse beni sevmesede , O elbet sever demiştim. Ne yazık dilde kaldı sadece Garip ama , hayallerde kaldı . Sen başkasının ben başkasının Oyy bu kahpe dünyanın Taa anasını satayım Söyle firarim , söyle ALLAH aşkına , Her aşkın sonu AYRILIK mı? Her seven mecnun, Her yanan Leyla mı? Artık ne dayanacak gücüm Ne konuşacak dilim kaldı. Bana aşkın cehenneminden yangınlar Sana bir ömür mutluluklar Haydi FİRARİM hoşça kal...... Engin Badem http://siir.gezginler.net/siir2.asp?id=625
![]() |
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
834
Üyelik T.:
11 April 2006
|
![]()
Bu gönül yar diye...
Bedenine adını tırnağıyla kazıdı Sevmek dedi ÖLMEKTİR.... Ölümüne sevmektir. Ben hergün ölüyorum Sen bir zerre öldün mü ? Sızladımı yüreğin ? Hiç yıldız takıldımı saçlarına Hiç zehir zembelek dolaştın mı ? Gecenin al yalazında Ve gülüm rüzgarlara şarkılar söyledin mi ? Hiç ağladın mı ? Bir başına Bağırdın mı ? Doyasıya.. Yani ben gülüm... Aşk defterine adımı Göz yaşımla yazdım Ve yıllarım geçse bile ,Bir kez olsun seni, U N U T A M A D I M unutamadım işte....." TEŞEKKÜRLER YORUM İÇİN...
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Efsaneler ölmez, ruhun hep yaşayacak... | umut | Trabzonspor | 0 | 24 October 2013 00:04 |
bende geldim (= | Böcükkk | Tanışma Platformu | 8 | 31 May 2009 15:44 |
VE SEN BENDE KALACAKTIN | igzuma | Şiir Bahçesi | 2 | 15 May 2007 01:51 |
Bende Ögrendim ? | Mekansiz | Yakılacak Mektuplarınız | 2 | 13 May 2006 16:37 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |