|
Yakılacak Şiirleriniz Kendi amatör şiirlerinizi sunabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Arkadaşları:0
![]() Yalnizca Kanatlarina Güven ![]() Yalnizca Kanatlarina Güven askimiz bir gün uçup giderse aramizdan sevgilim sirt çantali bir duman gibi bir melekle çarpisan kelebegin kanadindan dökülen toz bir çaglayanda sürüklenen bir dal parçasi gibi istemedigimiz yerlere giderse askimiz sevgilim yalnizca kanatlarina güven kendi yarattigimiz boslugun ucunda siki siki tuttugumuz bir kapi koludur yasam ve ask, en derin kuyumuza düsen keman yürüdügümüz yollar daralirken çökerken altimizdaki merdivenler sevgilim yalnizca kanatlarina güven sevdalilar bilir bir kus yagmurudur ilkbahar sevmeyi beceremeyenlerin koydugu yasaklar çözülüp gider çocuk gölgelerinde yazin ve agzimizin içinde dagilir ask sapsari bir seker gibi erirken sonbahar bitmeyen bir kistan söz açilirsa sevgilim sevgilim yalnizca kanatlarina güven elimi uzattigimda sana gemileri göstermek için dümende kan kokusuyla bayilmis bir kaptan atesin yüregine sürüklenen bir ülke ufukta ve çekirge sürüleri yolcu bavullarindan çikan sevgilim dökülürken tüyleri savas uçaklarina çarpan güvercinlerin her gün degisen atlaslarin içinde tara saçlarini ve yalnizca kanatlarina güven götürürlerse bir gün beni ellerim iplerle bagli siirlerimin bilmedigi yerlere ve hiç kimsenin alnimdan firlayacak göçmen bir kus gibi dur dünyanin paslanmis sirtinda ve bensizlige havalanirken korkma sevgilim sevgilim yalnizca kanatlarina güven
Mesaj No:2 |
Papatyam No :
810
Üyelik T.:
29 March 2006
|
![]()
[size=18px]götürürlerse bir gün beni ellerim iplerle bagli
siirlerimin bilmedigi yerlere ve hiç kimsenin alnimdan firlayacak göçmen bir kus gibi dur dünyanin paslanmis sirtinda ve bensizlige havalanirken korkma sevgilim sevgilim yalnizca kanatlarina güven [/size] ELİNE SAĞLIK
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
![]()
askimiz bir gün uçup giderse aramizdan sevgilim
sirt çantali bir duman gibi bir melekle çarpisan kelebegin kanadindan dökülen toz bir çaglayanda sürüklenen bir dal parçasi gibi istemedigimiz yerlere giderse askimiz sevgilim yalnizca kanatlarina güven ÇOK GÜZEL BİR SEÇİM. YÜREĞİNE SAĞLIK.
![]() |
Mesaj No:4 |
Papatyam No :
834
Üyelik T.:
11 April 2006
|
![]()
ELLERİNE SAĞLIK BELİZCİM...
sevdalilar bilir bir kus yagmurudur ilkbahar sevmeyi beceremeyenlerin koydugu yasaklar çözülüp gider çocuk gölgelerinde yazin ve agzimizin içinde dagilir ask sapsari bir seker gibi erirken sonbahar bitmeyen bir kistan söz açilirsa sevgilim sevgilim yalnizca kanatlarina güven
Mesaj No:5 |
Papatyam No :
809
Üyelik T.:
29 March 2006
|
![]()
[size=24px]çok güzel olmuşşşşşşş [/size]
götürürlerse bir gün beni ellerim iplerle bagli siirlerimin bilmedigi yerlere ve hiç kimsenin alnimdan firlayacak göçmen bir kus gibi dur dünyanin paslanmis sirtinda ve bensizlige havalanirken korkma sevgilim sevgilim yalnizca kanatlarina güven
Mesaj No:6 |
Guest
![]() Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
![]()
Herşeyi boşvermiş, herşeyin yalandan ibaret olduğuna inanmıştım
işte tam o anda sen çıktın karşıma ne gariptir ki sen de benim gibi düşünüyordun ne güzel anlaşıyorduk arkadaştık sonra diğer yarım dedin her düşüncemiz aynıydı, bütün özelliklerimiz sonraları diğer yarım dediğin ben bir sevdaya tutuldum aylar geçti değişmedi hergün daha fazla bağlandım açıklayamadım düşüncelerimi sana herşey çok güzel giderken seni kaybetmek korkusuyla susuyordum |
![]() |
![]() |
Mesaj No:7 |
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
![]()
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
YALNIZCA BİR TAS ÇORBA | umut | Dini Hikayeler | 0 | 14 July 2013 19:33 |
YALNIZCA ALLAH İÇİN YAŞAMAK. | umut | Çözüm Kuran Ahlakı | 0 | 28 February 2009 14:54 |
Aşk..Dostluk..Güven | PESTEMAL | Öyküler & Hikayeler | 5 | 20 September 2006 08:30 |
Güven... | Papatyam | Deneme & Düz Yazılar | 0 | 10 May 2006 11:57 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |