|
Gülmece Arkadaşlar Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Stres Atmak Zamanıdır... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
Papatyam Site Yöneticisi
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
![]() İlginç Bir İş Başvuru Hikayesi... [size=18px]Tamamen gerçek bir olay!!!!!!!!!!!! Yaşanmış bir iş başvuru hikâyesi.[/size] Yeni Şafak Gazetesi yazarı Mustafa Özel'in köşesine taşıdığı, yaşanmış çok ilginç bir iş başvurusu hikâyesi : Alttaki işbaşvuru formunu dolduran Mehmet Tartar'ın başvuru formuna yazdığı cevaplar : 1. Adınız Soyadınız : Mehmet Tartar 2. Yaşınız : Yirmi sekiz. 3. Şirketimizdeki hangi pozisyon için başvuruyorsunuz?: Mümkünse yatay bir pozisyon için. Eğer daha ciddi bir cevap istiyorsanız, ne iş olsa yaparım. Şart öne sürebilecek durumda olsaydım, burada bu formu dolduruyor olmazdım. 4. Düşündüğünüz Ücret : Aylık 5.000.-YTL. maaş artı yıllık kârdan yüzde 10 hisse! Eğer bu mümkün değilse, siz bir ücret önerin, ben size evet yahut hayır derim. 5. Eğitiminiz : İdare eder. 6. Son İşiniz : Sadist bir şefin deneme tahtası olmak. 7. Son Ücretiniz : Hak ettiğimin çok altında. 8. Önemli Başarılarınız : Arakladığım kalemlerden muhteşem bir kolleksiyonum var ; evde sergiliyorum. 9. İşten Ayrılma Sebebiniz? : Bkz. Cevap 6. 10. Size Ulaşabileceğimiz Saatler : Banka atm'si gibiyim: 7/24. 11. Çalışmak İstediğiniz Saatler : Pazartesi, Salı ve Perşembe 13.00-15.00 arası. 13. Şimdiki İşvereninizle Görüşebilir Miyiz? : İşverenim olsa burada olmazdım. 14. Fizik Durumunuz 20 Kilogramdan Fazla Taşımanıza Engel Mİ? : Belli olmaz, ne taşıdığıma bağlı. 15. Otomobiliniz Var Mı? : Evet, ama soru yanlış sorulmuş. "Çalışır durumda bir otomobiliniz var mı?" diye sorsaydınız, cevabım farklı olurdu. 16. Daha Önce Bir Yarışma veya Madalya Kazandınız Mı? : Madalyam yok ama lotoda iki kere 3 tutturdum. 17. Sigara İçiyor Musunuz? : Otlanacak bir enayi bulabilirsem. 18. Beş Yıl Sonra Ne Yapmayı Hayal Ediyorsunuz? : Bana tutkun zengin bir fotomodelle Bahama Adaları'nda yaşamayı. Bir yolunu biliyorsanız bunu beş yıl beklemeden de yapabilirim. 19. Yukarıdaki Bilgilerin Doğruluğunu Taahhüt Ediyor Musunuz? : Hayır, ama sıkıyorsa aksini iddia edin. 20. Sizi Bu Başvuruyu Yapmaya İten Gerçek Sebep Nedir? : Birbiriyle tutarlılık derecesini kestiremediğim iki cevabım var : a) İnsan sevgisi ve tüketicilerin iyi beslenmesine katkıda bulunma arzum. b) Gırtlağıma kadar borca batmış olmam.. Sonuç : Mehmet Tartar işe alındı.
Mesaj No:2 |
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
![]()
Bu kadar saçmalıktan sonra işe alındıysa helal olsun vallahi :roll:
![]() |
Mesaj No:3 |
Papatyam Site Yöneticisi
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
![]()
[size=18px]Bu iş başvurusu gerçek hayattan alıntı imiş zaten reha ağbi. Bence işe alınmak için değişik bir taktik denene bilir :roll: :roll: [/size]
Mesaj No:4 |
Papatyam Site Yöneticisi
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
![]()
[size=18px]İlginç gerçekten... Üstelik işe alınması..[/size]
Bookmarks |