|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
834
Üyelik T.:
11 April 2006
Arkadaşları:0
|
![]() SENİ SEVİYORUM.... Ne güzel şey seni seviyorum demek Sevdiğini söyleyebilmek ne güzel... Her baharda, gece gündüz, her saniye SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM SEVİYORUM SENİ Diyebilmek ne güzel.. Çünküsü yok, nedeni yok sevmenin Zamanı hiç yok, Dakikalar zaman üstü... Utangaç bir gecenin kucağında Yağmurlar vuruyor pencereme, Aşkın vuruyor kalbimin kıyılarına Gecenin bu çıldırtan yalnızlığında Aşkın ayak seslerini duyuyorum yüreğimde Ve hasretini içimde, SENİ SEVİYORUM Sesini duymak istiyorum uyumadan önce Sabahlara kadar konuşmak, Hiç kapatmamak telefonu... Aynı düşlere uyumak sonra Ve uyanmak aynı güneşe SENİ SEVİYORUM Daha bir güzelleştim son günlerde Gözlerimin içi parlıyor Kabına sığdıramıyorum aşkı. Gülmek geliyor içimden Sokaklarda koşar adım yürümek Tanıdık, tanımadık herkese selam vermek, Merhaba ülkemin güzel insanları, Hepinize, hepinize merhaba sizi de SEVİYORUM Yağmuru, denizi, kokusunu toprağımın Gök mavisinde güvercinleri, martıları, Dağ eteklerinde gelincikleri seviyorum ateş kırmızısı Bindallılarıyla köy kızlarını, Ve elleri hamur kokan anaları Hepsini sende seviyorum SENİ SEVİYORUM Senin sevdiğin gibi topluyorum saçlarımı, Siyah kazağımı daha çok yakıştırıyorum kendime Ve daha çok seviyorum limonlu çayı Senin sevdiğin her şeyi seviyorum Türkülerini memleketin, feneri, kara kartalı senin için, Davamızı ve şiiri sende seviyorum. SENİ SEVİYORUM Yaşamaksa seni sevmek, Ben hiç ölmedim... SENİ SEVİYORUM! Şebnem Kısaparmak
Mesaj No:2 |
Guest
![]() Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
![]()
Dopdolu gözlerle bakıyorsun bana.. Sımsıcak gülüşünle içimi ısıtıyorsun... Ben ise Seni Seviyorumları gizliyorum, sakınıyorum senden... Gideceğini, biteceğini bilirken başka ne yapabilirim ki?
Aşka süre konur mu derdim hep.. Aşka da süre konurmuş ya onuda öğrendim.. Bir de öğrendim ki insan çok sevince anı yaşayamıyormuş... Anı yaşayayım derken bir bakıyor ki zaman akıp geçiyormuş.. Zaman ilerliyor.. Geçen her saniye her dakika benden daha çok şey götürüyor... Nereye kadar bilmiyorum.. Sonu neresi bilmiyorum.. Bildiğim şeyler ise ancak bana acı veriyor... Şimdi tek yaptığım kalan günleri saymak... Malum insan herşeye alışır ya... Bende yalnızlığa, bende sensizliğe alışırım.... Seni Seviyorum.... |
![]() |
![]() |
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
810
Üyelik T.:
29 March 2006
|
![]()
Sen Benim Her Şeyimsin
elimsin; ekmeği tuttuğum secdeye vardığım Allah'a açtığım elimsin Sen benim tutan elimsin! Sen benim her şeyimsin... Gözümsün; hakkı, hakikati aşkı, güneşi Zeytini ve Balığı gördüğüm gözümsün Sen benim gören gözümsün! Gözümsün... Işıl ışıl parlayan Bir noktaya dalan Gülen, ağlayan gözümsün Sen benim iki gözümsün! Sen benim her şeyimsin... Ayağımsın; Tüm yükümü taşıyan Ruhumun hamalı Gücüm, kuvvetim Her kapıdan ilk attığım sağ ayağımsın! Her şeyimsin sen benim... Kulağımsın; Ezanı, martıları Annemi, falcı kadını Yağmuru ve bülbülü dinlediğim kulağımsın Sen benim duyan kulağımsın! Aklımsın İyiyi, kötüyü ayırt ettiğim Hayra, şerre erdiğim Tanrıyı kabul ettiğim aklımsın Sen benim eren aklımsın! Sen her şeyimsin benim.. Zamanımsın; Katre katre çektiğim Hücre hücre hissettiğim An an yaşadığım zamanımsın! Sen benim zamana meydan okuyuşumsun Zamanı unutuşum Tek koca bir anda varoluşumsun Hem dünümsün unutamadığım, unutmak istemediğim Hem de bugünümsün Aldığım nefes gibi gerçek Sen benim yarınımsın Yarınlarımsın... Sen benim Olmazsa olmazımsın, O olmadan yapamadığım Onsuz bir anlam ifade edemediğimsin Her şeyimsin... Yitiğimsin, Ana rahminde yitirip Bu yaşımda bulduğumsun Buldukça yitirdiğim Yitirdikçe aradığım Tamamını hiç bulamayacağım yitiğimsin Sen benim aramaktan zevk aldığım yitiğimsin! Sen benim tek günahımsın İşlerken utanmadığım, kahrolmadığım Şeref duyduğum Hiç pişman olmadığım tek günahımsın Sen benim en beyaz günahımsın İnadımsın... Kötülüğe inadımsın, Sen benim saat dördümsün Uykuya, soğuğa Bitti biten sigarama Ve yalnızken yoklayan Kör şeytana direndiğimsin Sen benim yalnızlığım, kalabalığım Sen benim bütün tanıdığımsın Sabahımsın; huzur ve bereket dolu Mazlum, pak ve bakir sabahımsın Sen benim pazartesi sabahımsın Sevdamsın; Beni ben kılan Bana beni bulduran Aklımı başımdan alan sevdamsın Sen benim kara sevdamsın!! Sen benim her şeyimsin... Meleğimsin; Bana iyilikler öğreten Müjdeler getiren Bana vaat edilen aşkı getiren meleğimsin Sen benim ak kanatlı aşk meleğimsin. Sen benim bebeğimsin.. Öpmeye doyamadığım Okşamaya kıyamadığım Tatlı dilli Güler yüzlü Koca gözlü Nazlı bebeğimsin Sen benim e bebeğimsin Suyumsun.. Kanmadığım, kanamadığım suyumsun Sen benim suya heyecanlanışımsın Sarıldığım topraksın Soluduğum havasın Sen benim Yerim, göğüm Denizim, deryam Sen benim içim-dışımsın Sen benim koca gözlü yarimsin Diğer yarımsın Sen benim Tek bir şeyimsin Her şeyimsin. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
Mesaj No:4 | |
Papatyam No :
834
Üyelik T.:
11 April 2006
|
![]() Alıntı:
![]() |
Mesaj No:5 |
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
![]()
Seni seviyorum demek ne kadar kolay değil mi? Kendin den fedakarlık yapabiliyormusun, sevgin için bir şeyler yapabiliyormusun, sevgin için acılara katlanabiliyormusun, maddi ve manevi olarak sevgin için bütün zorluklara göğüs gerebiliyormusun? İşte şimdi seni seviyorumun manası oldu.
![]() |
Mesaj No:6 |
Papatyam No :
834
Üyelik T.:
11 April 2006
|
![]()
Gözlerimden dökülen hüzünler artık yüreğimde saklı. El ele tutuşarak yürüyorum o
ıslak yolları ve birlikte seyrediyoruz dalgaların hırçınlığını. Aşk bir umut ve paylaşımdır yaşamak TEŞEKÜR EDERİM...
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
SENİ SENİN GİBİ SEVİYORUM BEN | igzuma | İlanı Aşk Edin | 3 | 19 June 2009 11:59 |
SENİ SEVİYORUM 'A VERİLEN CEVAPLAR | umut | Gülmece | 3 | 12 May 2008 09:57 |
SENİ SEVİYORUM | pamukKALE | Şiir Bahçesi | 6 | 11 January 2007 08:15 |
SEVİYORUM SENİ | meeypo | Yakılacak Mektuplarınız | 2 | 11 September 2006 19:20 |
SENİ SEVİYORUM... | ceylan | Yakılacak Şiirleriniz | 1 | 12 July 2006 15:25 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |