|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
Arkadaşları:0
|
![]() BİR SEVMELİK CANIM KALDI Bir Sevmelik Canım Kaldı merhaba, sıcak bir merhaba önce geciktim uzak yollardan geldim bavulumda kanayan aşk yaraları yol yorgunuyum da üstelik kendime gelmeye çalışıyordum bilmeden sana geldim seni biryerlerden ısırıyor gözlerim bu aşinalığı ruhlarımızın miras kalmış olabilirmi ruhlar alemindeki sevişmelerden ellerini yadırgamadı ellerim gözlerim kalbine değmiş sanki biryerlerde ellerimle koymuş gibi buldum sıcaklığını teninin yakınlık dediysem çözme hemen bağcıklarını yüreğinin oturup içelim önce birbirimizi bir kahve fincanında önce bir yere yerleşmeliyim dedim ya yol yorgunuyum yaralarımda bavul kanamaları şimdi açılalım birbirimize yüzme biliyorsan boğulmasın biri diğerinde kaç kulaç attığımızı hesaplamadan bırakalım kendimizi aşk denizine ne terazi, ne metre yaramaz burda işine bana kaç adım geldiğini saymadan gözlerini kapatıp yürüyeceksin yüreğine yatırım yapacaksan beni değil, kalbine kuleler dikeceksin çünkü aşka hesap işlemez bir bedene iki can sığdırma çabası bu ben karlar aldındayken sen üşüyeceksin bir dikene bastığında benden ah işiteceksin köklerim sende filizlenecek ben yanacağım, sen tüteceksin ne diyordun kuyumcu terazisi, metre, üç adım diyorum ki, iki okyanus gibi yürüsek birbirimize karışsak sonra hesapsız, kitapsız matematige dökmeden işi bir savaşma değil bu nihayetinde bir sevişme belkide bir nebze ruhları değişme kazananı kaybedeni yok yeneni yenileni bir bir berabere kalacağız sonuçta yorma kendini çıkacak çivisi aşkın daha çakılmadan kuyumcu terazisi, metre, beş adım, diyorsun diyorum ki, mantığınla sevme beni ölçülmez aşkın boyu eni, hele kantara hiç vurma kasap gibi hiçbir çengele gelemem ben kelepçelerini çöz sevmelerinin bir eskiciye sat terazini kuyumcu terazisi, metre, on adım diyorsun sen trende seyahatten yanasın güzergah ve durakları belli oysa bir deli tay koşar içimde dörnala tutuşmuşsam ellerine sevgilinin her yanım yangın yeri cehennemine ateş olurum cennetine mavi bir deniz uğraşma, anlayamazsın hislerimi bir sevmelik canım kalmış zaten bırak, harcama beni Mesut Yekta
Mesaj No:2 |
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
|
![]()
Sevginin Tarifi
YA AĞLAMASIN HİÇ KİMSE, YA DA GÜLMESİN ŞU HER ZAMAN GÜLENLER! YA DA KİMSEDE OLMASIN PARA DENEN İLLET, YA DA PAYLAŞMASINI ÖĞRENSİN PARALI MİLLET! YA KİMSE SÖYLEMESİN SEVDİĞİNİ, YA DA YAPSINLAR SEVGİNİN ŞU ASIL TARİFİNİ.....
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
|
![]()
Yakında ama uzaksın.Mavi düşlerimin arasında kaybolmuşsun,hasret tuzak olmuş sevdamıza bir yüzüm ayrılığa bir yüzüm hayata dönük...
aslında sen bana yasaksın ben sana tutsak... Yalnızlık zincir misali sarmış kollarımı,yokluğunda kara bir zindan odam bir denizin ortasında yalnız kalmış bir gemi ya da kimsesiz özgürlüğe uçan bir kuş gibiyim.Sensiz karboran bu şehir... Biliyor musun bendeki düşler çok eski hep başlangıca dönüyor bitirdiğim yalnızlıklar sende bitirdiğim yalnızlık gibi... işte,bekledim.Sen gelmedin! Yokluğuna inat yine serseri bir yalnızlık çalıyor kapımı Her zamanki gibi nerdesin diye sormayacağım. Çünkü nerde olursan ol bendesin.Buna eminim... oysa sende bitirdim sanıyordum hasreti yanılmışım İşte o özgür kuş gibiyim şimdi,yalnızlığa uçan kimsesiz... Bir yüzüm ayrılığa bir hayata dönük olsa da, her şeye rağmen mavi düşlerimle ben, bembeyaz bulutlar arasında her zaman SENİ bekliyor olacağım..
Mesaj No:4 |
Papatyam No :
882
Üyelik T.:
23 May 2006
![]()
ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK MEVLÜT GÜNEŞ
![]() ... sen trende seyahatten yanasın güzergah ve durakları belli oysa bir deli tay koşar içimde dörnala tutuşmuşsam ellerine sevgilinin her yanım yangın yeri cehennemine ateş olurum cennetine mavi bir deniz ... ÇOK GÜZEL BİR ŞİİR PAYLAŞMIŞSIN TEŞEKKÜRLER HER MISRASI İÇİN AYRI AYRI ![]()
![]() |
Mesaj No:5 |
Papatyam No :
269
Üyelik T.:
01 April 2005
|
![]()
uğraşma, anlayamazsın hislerimi
bir sevmelik canım kalmış zaten bırak, harcama beni HARCAMA BENİ harcanan aşklar insanlar için teşekkürler paylaşımın için
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
CANIM | umut | Şiir Bahçesi | 0 | 21 November 2009 15:21 |
SENİN ÜZÜLMENE KIYAMAM CANIM | umut | Şiir Bahçesi | 0 | 28 July 2009 10:31 |
NE KALDI Kİ | PESTEMAL | Şiir Bahçesi | 3 | 26 May 2006 09:01 |
" CANIM'A... | beliz | Yakılacak Şiirleriniz | 5 | 03 May 2006 08:09 |
SEDEF SUSUZ KALDI | minerva | Öyküler & Hikayeler | 1 | 13 April 2006 15:44 |
Tefekküre Davet Köşesi |