|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
Arkadaşları:0
|
![]() SEN DOSTUM, Sen Dostum Sen dostum, bir sabah aniden, başlarken yeni bir güne, ve dostluklara artık değer biçildiği şu günlerde Bilge bir edayla çıkmıştın karşıma Ve atılırken ilk tohumları sevginin gözlerini görememenin burukluğu içinde yeşeren dostluğumuzdu avuçlarında tuttuğun yüreğimde. Sen dostum, Bir şarkı oldun dilimde, içimde bir özlem, düşlerimi anlatırken sana, geleceğe dairlerimi, ve hatalarımı geçmiş yaşanmışlıklardaki bir sırdaşım oldun, can yoldaşım, yaşayan düşlerdeki. Sen dostum, Karşılık beklemeksizin sevmenin Dost olmanın, çıkar hesapları yapmadan Geleceğini güzelleştirmek adına birbirimizin Erdemli olmanın hazzını yaşatırken bana, Işığın yolumu aydınlattı, Daha bir inançlıyım şimdi, Daha bir güvenle bakıyorum geleceğe, dostluğumuzla birlikte, Umutlarım da yeşerdi yeniden, Avuçlarında tuttuğun yüreğimde
Mesaj No:2 |
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
![]()
Dostluğu analatan çok güzel bir şiir paylaşmışsın sağol.
![]() |
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
|
![]() ![]()
Mesaj No:4 |
Papatyam No :
810
Üyelik T.:
29 March 2006
|
![]()
Eğer Mutluysak
Saracaktı mutluluk kapımda açan çiçekleri dudakların anacak gözlerin arayacaktı beni sormayacaktık nereye çıktığını girdiğimiz yolun eğer mutluysak mutluysak, aramayacaktık; çiçekli bahçelere açılan kapıyı, sonbaharda dökülen yaprakları, ilkbaharda acısını çiçeklerin ve yazda seyretmeyecektik batışını güneşin mutlukla haykırışlarımız, türkü olup sarsacaktı dünyayı ve eminim severdik bir garip daire çizen bu hayatı birbirimizi sevdiğimiz gibi...
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
CAN DOSTUM | umut | Şiir Bahçesi | 0 | 02 May 2009 12:32 |
CAN DOSTUM | pamukKALE | Şiir Bahçesi | 2 | 05 March 2008 15:25 |
Dostum Gece | PESTEMAL | Deneme & Düz Yazılar | 0 | 10 November 2006 00:16 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |