|
Yakılacak Şiirleriniz Kendi amatör şiirlerinizi sunabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
1539
Üyelik T.:
06 November 2011
Arkadaşları:0
|
![]() You Are The One - Bir Tek Sen Varsın YOU ARE THE ONE The stars had hung to the sky’s roof As if they had been a glimmering candle light The trees had come out from the earth’s deep heart, Had got the cradle to wag with untimely wind. You’ve been in my heart with your endless love for months You must know how much I love you Don’t care about nonsensical words, let strangers talk Loving hearts are making the lover live with love You are the one for me, I am full of longing Come to me baby, make my expectancy end Have such a great love that astonishes me Let the sunshine become dull near your love. BİR TEK SEN VARSIN Yıldızlar gökyüzünün tavanına asılmış Ansızın yanıp sönen birer mum ışığı Ağaçlar toprağın kara bağrından fırlamış Zamansız rüzgarlarla sallatırlar beşiği Doyumsuz aşkınla aylar var ki kalbimdesin Seni ne kadar çok sevdiğimi bilmelisin Boş sözlere aldırma eller ne derse desin Seven kalpler yaşatacak aşklarla aşığı Bir tek sen varsın benim için özlem doluyum Beklentim son bulsun artık bana gel bebeğim Öyle büyük olsun ki aşkın hayret edeyim Aşkın yanında sönük kalsın güneş ışığı Serdar Yıldırım |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
İyiki Varsın!... | PESTEMAL | Deneme & Düz Yazılar | 0 | 16 March 2012 10:35 |
İyİKi VaRSıN... | Papatyam | Deneme & Düz Yazılar | 3 | 26 July 2007 15:04 |
Varsın Adı Hasret Olsun..!!! | mevlutgunes | Öyküler & Hikayeler | 2 | 08 June 2006 08:27 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |