![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
Arkadaşları:0
![]() FİRARİ AŞK Ütopik bir sevdanın Dik yamaçlarındayım. Yorgun ve bir o kadar kimsesiz... Bedenime sığmayan bir aşkla Sana sığınıyorum, Ömrümün en hazan yollarında. Susuyor yine yitirdiğimiz sözcükler Sadece gözlerin konuşuyor sevdiğim Zehir gibi akıyor Gözlerinden gözlerime Dünyanın tüm kızıl okyanusları... Bir tebessümün yetecekken Güneşini deryama salmana, Sen tuz basıyorsun adeta Dinmeyen yaralarıma... Ecel tetikte beklerken "Git" diyorsun,duyuyorum Belki de gitmeliyim ama, Pusu kurmuş yalnızlığım Sahte aşklara... Seni bana kazandıran ve Beni benden eden sevgili! Biliyorsun çaremsin.. Çaresizliğim bu yüzden.. Bir adım atabilsem Kaybedeceksin belki de En güzel düşlerini Firar yasak bana,bu firari aşkta Gidemem alınyazım gidemem SONUM ÖLÜM OLSA DA!... MERVE TURAN
Mesaj No:2 |
Papatyam No :
834
Üyelik T.:
11 April 2006
|
![]()
SUS GÖNÜL
CAN YOLDAŞIM YÜREĞİMİ DAĞLAMA YEŞİL ÖRDEK GİBİ DALACAĞIM GÖLÜM YOK. HASRET ATEŞİ YAKTI BENİ, SEN AĞLAMA, SEVDASI BENİ KÜL EDECEK GÜLÜM YOK... TURNALAR BURALARDAN GÖÇTÜ GÖÇELİ SILÂ’YA SELÂM GÖNDERECEK HALİM KALMADI İNSANLAR MADDEYİ SEÇTİ SEÇELİ KİMSEYE SÖZ GEÇİRECEK MECALİM KALMADI.. NE TELGRAFIN TELLERİ, NE KONACAK KUŞ KALDI AYVA ÇİÇEK AÇANDA GELECEK YAZ YOK NE DERT ANLATILACAK, ANLAYACAK BAŞ KALDI MEYDANDA AŞIK, DİVANDA SAZ YOK... CAN GÜLÜM BİLKİ GÖNLÜM YARALI ŞAHİNLER ÖLDÜ, KARTALLAR BİR MASAL OLDU TOROSLARIN, KARACADAĞIN ARTIK YOK MARALI İDEALİMİZ BİR RÜYA, SEVDAMIZ HAYAL OLDU... GEÇERSİZ BİR AKÇE OLDU ERDEM VE ONUR EVLİYA, ŞÜHEDA YURDUNA İNEMEZ OLDU NÛR, BİLGE KİŞİ YERİNE FELLİLER KONUR SUS GÖNÜL! SONRA FERMANIN OKUNUR..
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
![]()
Ecel tetikte beklerken
"Git" diyorsun,duyuyorum Belki de gitmeliyim ama, Pusu kurmuş yalnızlığım Sahte aşklara... Evet ''sahte aşklara''....
Mesaj No:4 |
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
![]()
Ellerine sağlık, gönlüne sağlık Ceren çok güzel şiir gerçekten, çok duygulandım tekrar tşk.
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |