|
Deneme & Düz Yazılar Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Deneme ve Düz Yazılara Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
Arkadaşları:0
|
![]() ERKEKLER EŞLERİNİ NASIL SEÇER >> > >>Erkekler >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >>evlenmeye nasil karar verir ? >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >> >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >>Genc bir erkegin dort kiz arkadasi >> >>>>>>vardi ve >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >bir turlu >> >>>>>> >>> >> >> >>>>>> >>>>>> > >>> > >> >>>>>> >>> >>hangisiyle evlenecegine karar veremiyordu. >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >> >> >>>>>> >>> >> >> >>>>>> > >>> > >> >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >>En >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >>sonunda dogru karari verebilmek icin >> >>>>>> >>> >>bir >> >>>>>> >>> >> >>>>>>test >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >yapmaya karar >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >verdi. >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >> >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >>Her >> >>>>>> >>> >> >> >> >>>>>> >>>>>> > >>> > >>birine 1000$ verdi ve "bu parayi istediginiz >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >gibi harcayin" >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >dedi.. >> >>>>>> >>> >> >> >>>>>> >>> >>>>>> > >>> > >> >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >> >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >>Birinci kiz arkadasi kendisine yeni >> >>>>>> >>> >> >>>>>>elbiseler >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >ve >>ayakkabilar >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >aldi, >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >kuafore ve guzellik salonlarina gitti. Genc >> >>>>>>erkege >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >geri >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >>geldiginde >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >soyle dedi: >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >> >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >>"Senin icin en guzeli ben olmak >> >>>>>>istiyorum, >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >cunku >>seni >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >seviyorum!" >> >>>>>> >>> >> >> >>>>>> >>> >>>>>> > >>> > >> >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >> >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >>Ikinci kiz arkadasi ise genc erkegin >> >>>>>>tuttugu >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >takimin iki >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >>kombine biletini, en >> >>>>>>sevdigi turden bir suru >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >video CD ve bir >>ay >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >yetecek bira ile geri geldi ve soyle dedi: >> >>>>>>"Bunlar >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >senin icin >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >> >>>>>> >>> >> >aldigim >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >>hediyeler, eminim seni mutlu >> >>>>>>edecektir, >> >>>>>> >>> >> >>>>>>senin >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >mutlu olmanla >> >>>>>> >>> >> >> >>>>>> >>> >>>>>> >bende >> >>>>>> >> >>> >> >>>>>> >mutlu olacagim." >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >> >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >> >>>>>> >> >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >> >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >>Ucuncu kiz arkadasi ise bu parayla iyi >> >>>>>>bir >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >yatirim yapti ve >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >kisa >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >bir sure icersinde para kendini ikiye katladi >> >> >>>>>>ve bu >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >parayi da >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >cesitli >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >>yatirim alanlarinda >> >>>>>> >>> >>kullandi. >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >>Genc adama geri >> >>>>>> >>>gelerek soyle dedi: >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >> >>>>>> >>> > >> >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >>"Bana verdigin parayi birlikte >> >> >>>>>>yasayacagimiz >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >mutlu bir gelecek >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >icin cogalttim, cunku seni seviyorum!" >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >> >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >> >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >> >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >>Dorduncu kiz arkadasi ise bu paranin >> >>>>>>bir >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >kismiyla bir suru >> >>>>>> >>> >> >> >>>>>> >kitap >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >aldi, kalan kismiyla ise >> >>>>>>fakirlere yemek dagitti. >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >> >>>>>> >>> >>> > >> >>>>>> >>> >> >> >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >>Genc adama geri gelerek soyle dedi: >> >>>>>> >>> >> >>>>>>"Verdigin >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >paranin bir >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >>kismiyla sana layik olabilmek icin bir >> >> >>>>>>suru >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >kitap aldim diger >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >kismiyla ise senin adina fakirlere yemek >> >>>>>>dagittim." >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >> >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >> >> >>>>>> >>> >> >> >>>>>> >>>>>> > >>> > >> >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >>Genc erkek dort kiz arkadasinin >> >>>>>> >>> >> >>>>>>yaptiklarindan >> >>>>>> >> >>> >> >>>>>> >> >>>>>> >>> >cok >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >>etkilenmisti. Karar vermek icin epey >> >>>>>> >>> >>bir >> >>>>>> >>> >> >>>>>>sure >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >dusundu ..... >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >> >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >> >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >>dusundu..... >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >> > >> >>>>>> >>> > >> >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >> >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >> >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >>dusundu..... >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >> >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >> >> >>>>>> >>> >> >> >>>>>> >>> >>>>>> > >>> > >> >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >> >> >>>>>> >> >>> >> >>>>>> > >>> > >> >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >> >>>>>> >>> >> >> >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >> >>>>>> >> >> >>>>>> >>> >> >>>>>> > >>> > >>ve sonunda buyuk göğüslü olanla >> >>>>>>evlenmeye >> >>>>>> >>> >> >>>>>>karar >> >>>>>> >>> >> >>>>>> >verdi... :twisted: :twisted: :twisted: canvallaria majaliss__
![]() |
Mesaj No:2 |
Papatyam Site Yöneticisi
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
![]()
:lol: :lol: Yaa çok matraksın Reha...
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
![]()
okuyunca bende çok güldüm :lol:
![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Ah Kadınlar! Vah Erkekler | PESTEMAL | Bayanlara Özel (Erkeklerin Girmesi Yasaktır :-)) | 0 | 09 June 2014 10:01 |
Erkekler Ve Istekleri | umut | Erkeklere Özel | 0 | 27 February 2012 12:33 |
ERKEKLER NE İSTER? | umut | Erkeklere Özel | 0 | 06 June 2008 16:05 |
Erkekler, iyi ki varsınız | PESTEMAL | Erkeklere Özel | 2 | 14 March 2008 15:32 |
Erkekler Melektir | igzuma | Fıkra Diyarı | 3 | 27 February 2007 13:53 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |