|
Deneme & Düz Yazılar Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Deneme ve Düz Yazılara Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
Arkadaşları:0
|
![]() ELLi yasinda ELLi yasinda bir adam ariyorum/ Her dusu kurmus, her dusu yitirmis./ Yeterince istemesini bilmis / Simdi ne istedigini bilecek kadar. ELLi yasinda bir adam ariyorum / Her borca girmis, her borcu odemis / Sonra yeterince papel edinmis / Ama paradan gozleri kamasmayacak kadar." ELLI yasinda bir adam ariyorum / Hem cezbetmis, hem tiksindirmis / Ve yeterince cocuk edinmis / Duyarliliktan anlayacak kadar. Elli yasinda bir adam ariyorum , yasamis / Her tutunu icmis, her ickiyi devirmis / Kadin ciplakliklarini ogrenmis / Artik gerisini aramayacak kadar. " Elli yasinda bir adam ariyorum / Veremeyecegi seyin farkinda olan / Gecmisi geleceginden fazla olan / Ama zamani olacak kadar zamani olan. " ELLI yasinda bir adam ariyorum / Kendini en boktan seye hazirlamis / Zamanin iyilestiremiyecegini ogrenmis/ Ve cok cenazeler kaldirmis kadar. " Elli yasinda bir adam ariyorum / Gercekten kacmamayi anlamis / Yalan soylememek cesaretini edinmis / Hissiyatlarindan tuymeyecek kadar." EVET, elli yasinda bir bey ariyorum / Kendisini artik ciddiye almayacak / Fakat beni sukunetle sevecek / Ve elinden gelen herseyi yapacak kadar. " BIR adam ariyorum, oyle guclu olmasin / Cinku kimse asla guclu degil / Bir adam ariyorum, yuzunde kirisiklari / Ve hafizasinda gizlenecek seyleri kalmamis olacak kadar. " BIR adam ariyorum, etrafta ibadullah / Fakat hic raslayamadigim / Bir adam, benim huznume benzeyecek / Ve belki beni bekleyecek kadar. " BIR adam ariyorum, ellilik iste / Asagisi da olur, yukarisi da olur / Tabii mukemmeli olmaz / Ama iste nihayet benim olur." BELKI butun hayat icin degil / Fakat oylesine gercek zamanlar icin ki / Her hatirlayisimda kalbim yirtilmayacak kadar . Lynda Lemay Paris'te bir konser öncesi konuşmasından...
![]() |
Mesaj No:2 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
Arkadaşları:0
![]()
mükemmel bir konuşma diyecek sözüm yok harika
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |