| 

| 
		Mesaj No:1 | 
| 

Papatyam Editörü 

Durumu: 
Papatyam No :
 1242 
Üyelik T.:
19 February 2008 
Arkadaşları:0 

| 

İnternette Fenerbahçe geyikleri!   İnternette Fenerbahçe geyikleri! Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenilerek 28 yıldır hasret kaldığı Türkiye Kupası'na veda etti. İnternette de geyikler çok zaman geçmeden dolaşmaya başladı. "Dünyanın en kısa fıkrası: F.Bahçe Türkiye Kupası’nı almış." * Güiza gol kralı olduğunda F.Bahçe Türkiye Kupası’nı alacaktır. * Pendik ruhu bu maçla geri dönmüştür. * Servet’in röveşatası ile “Dünyanın sonu mu geldi acaba?” derken Fener’in kupadan elenmesiyle tekrar hayat normale döndü. * F.Bahçe, Mümkünlü Kasabası’nın takımı olsa da kupayı alması mümkün değil. * F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi’nden sonra Türkiye Kupası’nda da 0 çekecek mi acaba * Aziz Yıldırım’ın klasikleşmiş “3 kupaya da talibiz” açıklamasındaki 3. kupa nedir bilen var mı? * Dünyanın en kısa fıkrası: F.Bahçe Türkiye Kupası’nı almış. Yeni Malatyaspor’un rengi ne? Sarı-kırmızı… Yeni Malatyaspor’un hocası kim? Galatasaraylı Vedat İnceefe… Yeni Malatyaspor’un en iyisi kim? Galatasaraylı Bülent Akın… - Artık yeter ya, federasyon veya kupayı kazanan gönüllü bir kulüp kupayı Fenerbahçe’ye vermeli. Ölmeden şu kupayı Fener’de görelim. - FB yöneticileri açıklama yapmış "Seneye takımımızı 2. Lig ekiplerini bile yenecek hale getireceğiz" - Fenerbahçelilere müjde, maç iptal edildi, hala Türkiye Kupası'ndasınız... Pardon yanlış anons(muş).. - Fenerbahçe, Mümkünlü Kasabası'nın takımı olsa da Türkiye Kupası'nı alması mümkün değil... - Büyük derbi Malatyaspor’un.. - Fenerbahçe'nin başına gelen en büyük fiyasko Guiza zannetmiştim. Ondan sonra KOCAMAN bir fiyasko çıktı. - Birçok ülkede meydana gelen toplu kus ölümlerine bir yenisi Malatya’da rastlandı. Çok sayıda kanarya Malatya Stadı’nda yere serili olarak bulundu. - YENİ Malatya 2 eski Fenerbahçe 1 - Her Fenerlinin rüyası Ziraat Türkiye Kupası Malatyanın plakası 44. Yeni Malatyaspor 15 harf. 44 - 15 = 29 Fenerbahçenin Türkiye Kupasını alamamasının 29.yılı kutlu olsun! - Yeter artık verin şu kupayı Fenerbahçe'ye... fenerlilere teselli... fenerbahçe nin aslanlar gibi mücadele edip sadece 1 farkla kaybetmiştir "eyvah eyvah 3" erken vizyona girmiş... Fener bu gruptada "0" çekerse Şampiyonlar ligindeki başarısını geride bırakır bence  )Gece gece ii eylendik havada bulut sen Türkiye kupasını sonsuza kadar unut 30 oldu   Geçenlerde Google 29 yazdım (30 mu demek istemiştiniz ) yazısı çıktı  ))))))))mac esnasinda Eyvah Eyvah 2yi seyrediyorum bilseydim fb macini seyrederdim, inanin o daha cok guldururdu ![]() seneye fener iyi kura çekerse (amatörden falan takım gelirse) çeyrek finale çıkmaları kesin gibi  )))fenergülün suçu ne ![]() ![]() ![]() ![]() Toplama işleminde 0 , çarpma işleminde 1 , Türkiye Kupasında Fenerbahçe etkisiz elemandır 

*********ASLA BİRİLERİNİN UMUDUNU KIRMA BELKİDE SAHİP OLDUĞU TEK ŞEY "O" DUR ********** KALEGÜNEY  | 
| 

| 
| Bookmarks | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| 
			 | 
	||||
| Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları  | 
	Cevaplar | Son Mesajlar | 
| İşte şike soruşturması geyikleri | umut | Fenerbahçe | 0 | 05 July 2011 11:10 | 
| İnternette en riskli kelimeler | PESTEMAL | Teknoloji Son Haberler | 0 | 21 June 2009 21:33 | 
| İnternette fotoğraflı tuzak ! | u2s | Teknoloji Son Haberler | 1 | 07 February 2007 10:31 | 
| İNTERNETTE DOSTLUK | cerenimo | Yakılacak Mektuplarınız | 2 | 16 May 2006 19:07 | 
| İnternette 'solucan' uyarısı | Mekansiz | Teknoloji Son Haberler | 0 | 13 April 2006 19:11 | 
| 
		 Tefekküre Davet Köşesi  | 
|
| 
	 Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın  |