![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
Arkadaşları:0
|
![]() Neymişş.. [size=18px]Hepsi gerçek olaylardan alınmıştır: 1.) Exxon'a ait bir petrol tankeri Kanada açıklarında battıktan sonra, iki tanedeniz ayısı 80.000 dolar harcanarak temizlenmiş ve büyük bir törenle denize bırakılmışlar. Tam 2 dakika sonra herkesin Gözleri önünde bir mavi balina deniz ayılarını yemiş... Neymiiiş: Doğaya asla müdahale etmeyeceksin! ![]() 2.) New York'ta yasayan bir psikoloji öğrencisi kız bos odasını bir marangoza kiralar. Amacı onunla konuşup, adamın davranışlarını incelemek.Ama iki hafta sonra marangoz kızı bir balta ile parçalar... Neymiiiis: insanin başına ne gelirse hep meraktan gelir... 3.) Bonn'da iki gösterici, domuzların kesimevi'ne barbarca götürülüp orada kesilmelerini protesto ederken, domuzların bulunduğu yerin kapıları kırılır ve 2000 domuz kaçışırken, iki göstericiyi ezerek öldürürler... Neymiiiis: Demek ki domuz domuzluğunu yapar! 4.) Amerika'da kadının biri evine gelir ve kocasını mutfakta titrerken görür. Belinden su kaynatıcıya doğru bir kablo gitmektedir. Kadın hemen kalın bir tahta parçası bulur ve adamın koluna vurarak onu elektrik sokundan ayırmaya çalışır, adamın kolu iki yerinden kırılır. Sonradan anlaşılır ki, kocası orada mutlu bir şekilde walkman dinliyordur. Neymiiiiis: Kadın milleti her zaman erkek milletinin mutluluğuna ![]() engeldir... VE SONUNCUSU 5.) Iraklı bir terörist postaya bombalı-mektup verir. Posta ücreti eksik ödendiği için mektup kendisine geri postalanır. Her şeyi unutan terörist mektubu açınca parçalanarak ölür... Neymiiiis: Unutkansan terörist olmayacan! [/size] |
![]() |
![]() |
Mesaj No:2 |
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
![]()
[size=18px]canlı yayında yaşanmış bazı ilginç muhabbetler:
--------------------------- Kahramanımız 'Seda SAYAN' yine bi sabah elleri belinde, programını sunuyor. O sırada bi canlı bağlantı olur ve... Seda SAYAN: - AAloooğğğ kiminle görüşüyoruz ? - Ben Mustafa - Naber lan Mustafa ? Nerden arıyosun bizi Mustafa ? - Şişli'den. - Ne iş yapıyon lan Mustafa? - Belediye başkanıyım... (Mustafa SARIGÜL) ![]() ---------------------------- Esra Ceyhan'ın programında da böle anlardan çok yaşanmıştır şöyle ki, yeni piyasaya çıkmış birini konuk etmiştir Esra hanım, sohbet ederler, Esra hanım her zamanki gibi başlar yalakalıklarına, kasetiniz çok güzel olmuş geçen hafta aldım evde arabada her yerde dinliyorum demesi üzerine yeni yetmenin kasetim daha çıkmadı haftaya çıkacak demesi. -------------------- Müslüm Gürses filminden bir sahne; Müslüm Gürses kadını kollarından tutmuş sarsa sarsa sormaktadır; Müslüm: Seviyor musun? Kadın: Hayır!! Müslüm: Seviyor musun?!!!! Kadın: Hayırrr!!!!!! Müslüm: Seviyor muusuunnnnn!!!!!!!! Kadın: Eveett!! Müslüm: Yalannnnn!!! (deyip kadına bir tokat atmıştır) :lol: :lol: -------------------------- Sokakta kurban kesen insanlarla röportaj yapan NTV muhabirinin bir vatandaşımızla yaşadığı diyalog: - Burada sağlık açısından elverişsiz koşullarda beklettiğiniz bu etleri yemeyi düşünüyor musunuz? - Yok, bacım, eşe dosta dağıtacağız. ------------------------------- Mustafa Denizli'nin ATV de bizim stadyumu sunduğu dönemdeki hakemliği yeni bırakan Erman Toroğlu'nu anons ederken "tartışmasız Türkiye'nin en büyük düdüğü" demesi Erman Toroğlu'nun afallaması. ---------------------------- Bir Cevizkabuğu programı, konuk Zekeriya Beyaz ZB: Şimdi, sayın cevizkabuğu... HC: Cevizoğlu efendim. ------------------------------- Reha muhtar telefondaki adama fırça atıyor. -Bütün bunları nasıl yaptın ha? cevap ver?? -Bakın efendim şöyle izah edeyim... -Sus konuşma, hala utanmadan izah ediyorsun.. cevap versene??! -......?? -------------------------------- Arena'da Uğur Dündar'ın fırın sahibine; "Bakın beyefendi tavanı yok buranın, pislik götürüyor burayı, bu böcekler nereden geliyor peki temizse?" diye sorduğunda "bu böcek nerden geliyor biliyor musunuz Uğur Bey, siz eğitimli insanlarsınız. Bu böcek ülkemize ilk kez Afrika'dan muzun içinde geldi" diye cevap verdiği an. --------------------------- Reha Muhtar: kaza nasıl oldu anlatır mısınız? Mağdur (kaza sonrası yatakta yatmaktadır ) : kamyon karşı yoldan bizim tarafa geçti ve kafadan çarptı. RM: Peki o sırada ne düşündünüz? Mağdur: Valla pek bir şey düşünemedik Reha Bey. RM: Anlıyorum ama o sırada düşündüğünüz ilk şey neydi? Mağdur: Bir şey düşünemedik, zaten çok kısa sürede oldu. RM: yani efendim, o orta şeridi aşıp üstünüze gelirken, aklınıza ne geldi? Mağdur: Hatırlamıyorum. RM: Peki efendim. ------------------------------------ Acun firarda programında, Acun'un yurtdışında bir barda önüne gelen kıza sarkıntılık yapıp yılışan bir tipi gösterip, "görüyorsunuz sayın seyirciler magandalık sadece Türklere özgü değil, Avrupa'da da magandalar var" demesi, ardından o kişinin gelip, "abi nasılsın? Ben de türküm" demesi. ---------------------------- [/size] |
![]() |
![]() |
Mesaj No:3 |
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
![]()
:lol: çok :lol: yaşa :lol: emi :lol: gülmekten :lol: gözümden :lol: yaş :lol: geldi :lol: eline :lol: sağlık :lol:
![]() |
Mesaj No:4 |
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
![]()
Mustafa Denizli'nin ATV de bizim stadyumu sunduğu dönemdeki hakemliği yeni
bırakan Erman Toroğlu'nu anons ederken "tartışmasız Türkiye'nin en büyük düdüğü" demesi Erman Toroğlu'nun afallaması. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |