|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
Papatyam Editörü
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
1242
Üyelik T.:
19 February 2008
Arkadaşları:0
|
![]() CANIM Dinle canım dinle,zamanın varsa Sözlerim sanadır,aklın alırsa Ömrüm yeterise,gücüm kalırsa Ben senin yerine,kurbanım canım Nasihat ederim, yeterki anla Hayat acımasız, düşüpte yanma Çiçekler misali, sakın sen solma Ben senin yerine, solarım canım Akıllı ol derken, yalvarıyorum Sana bir şey olsa, kahroluyorum Yeterki sen yanm, söz veriyorum ben senin yerine, yanarım canım Göz yaşın sevinçten, neşeden aksın Çalış başarıda, el sana baksın Ağlanacak ise, düşman ağlasın Ben senin yerine, ağlarım canım Yarının insanı, olmaya çalış Hayat bir sınavdır, önlerde yarış Su gibi duru ol, çoşma bulanmış Ben senin yerine, çoşarım canım Hmarat ol çalış, hiç sitem etme Sevene sadık ol terk, edip gitme Sen benim canımsın, eziyet çekme Ben senin yerine, çekerim çanım Güneş gibi parla, sakın matlaşma Dengeni kaybedip, haddini aşma Akıllı uslu ol, taşkınlık yapma Ben senin yerine, taşarım canım Kara haber varsa, bana ulaşsın Kem göz sana deyil, bana bulaşsın İsterse azrail, kapını çalsın Ben sanin yerine, açarım canım umut der sözlerim, ata duygusu Olacak tabiki sual, sorgusu Yürekten söylerin, sözün doğrusu Ben senin yerine, ölürüm canım
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
SENİN ÜZÜLMENE KIYAMAM CANIM | umut | Şiir Bahçesi | 0 | 28 July 2009 10:31 |
BİR SEVMELİK CANIM KALDI | mevlutgunes | Şiir Bahçesi | 4 | 25 May 2006 13:14 |
" CANIM'A... | beliz | Yakılacak Şiirleriniz | 5 | 03 May 2006 08:09 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|