|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
809
Üyelik T.:
29 March 2006
Arkadaşları:0
|
![]() muhasebecinin aşkı Kalbimin ekstrasını çekip sana yolladım Giren çıkan çok ama bakiyesi sen oldun Yaşadığım her aşkı böldüm , çarptım, topladım Hesap karışık ama bakiyesi sen oldun Bir baktım bir tarihte mükerrer giriş olmuş Kalbim karışmış o gün ödeme gücü dolmuş Bir günde çok kişiye aşklar vaatler sunmuş Hesap karışık ama bakiyesi sen oldun Yüklü bir giriş görürsen bir tarihte Anla kalbim tanışmış o gün canım seninle İnan doğru bu hesap çünkü yaptım elimle Hesap karışık ama bakiyesi sen oldun Gün oldu zarar edip çok yedim sermayeden Bitmez sanıp sevgiyi dağıttım bol keseden Hesap senle düzeldi kara geçtim yeniden Hesap karışık ama bakiyesi sen oldun Şimdi kalbim seninle inan hep çalışacak Yalnız senin sevginin hesabını tutacak Üzülme ufak tefek yanlışlarda olacak Hesap karışsa bile sonuç seni verecek
Mesaj No:2 |
Papatyam Site Yöneticisi
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
![]()
Sevdalıyım!
Eğer sevda dediğin Gözlerini görmeden, gözlerinde yaşamaksa Sesini duymadan, sevda türküleri dinlemekse senden Yaşadığını bile bilmeden Bedenini her an yanımda düşlemekse Eline bir kere bile dokunmamış olmama rağmen Sıcaklığını hissetmekse tenimde Karşılığını beklemeden Bu duyguları yaşatmaksa tâ derinlerde kalbime Evet! Sevdalıyım!
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
Simitçinin Aşkı | Serdar Yıldırım | Öyküler & Hikayeler | 0 | 19 April 2015 14:46 |
Hurdacının Aşkı | Serdar Yıldırım | Öyküler & Hikayeler | 0 | 05 August 2013 18:16 |
Matematikçinin Aşkı | serife | Gülmece | 2 | 12 April 2007 11:01 |
Çoban Ve Aşkı | igzuma | Dini Hikayeler | 1 | 01 March 2007 14:39 |
Bir Kadının Aşkı... | Papatyam | Öyküler & Hikayeler | 0 | 23 March 2006 16:31 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |