16 January 2011, 12:12

| 

Mesaj No:1

| 

| 

Papatyam Editörü 

Durumu: 

Papatyam No :
 1242 
Üyelik T.:
19 February 2008 
Arkadaşları:0

Beğenildi:
Beğendi: 

Takdirleri:10  
Takdir Et: 

Konu Bu  
				Üyemize Aittir!  
        | 

İnternette Fenerbahçe geyikleri!

Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenilerek 28 yıldır hasret kaldığı Türkiye Kupası'na veda etti. 

İnternette de geyikler çok zaman geçmeden dolaşmaya başladı. 

"Dünyanın en kısa fıkrası: F.Bahçe Türkiye Kupası’nı almış." 

* Güiza gol kralı olduğunda F.Bahçe Türkiye Kupası’nı alacaktır. 

* Pendik ruhu bu maçla geri dönmüştür. 

* Servet’in röveşatası ile “Dünyanın sonu mu geldi acaba?” derken Fener’in kupadan elenmesiyle tekrar hayat normale döndü. 

* F.Bahçe, Mümkünlü Kasabası’nın takımı olsa da kupayı alması mümkün değil. 

* F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi’nden sonra Türkiye Kupası’nda da 0 çekecek mi acaba 

* Aziz Yıldırım’ın klasikleşmiş “3 kupaya da talibiz” açıklamasındaki 3. kupa nedir bilen var mı? 

* Dünyanın en kısa fıkrası: F.Bahçe Türkiye Kupası’nı almış. 

Yeni Malatyaspor’un rengi ne? 
Sarı-kırmızı… 
Yeni Malatyaspor’un hocası kim? 
Galatasaraylı Vedat İnceefe… 
Yeni Malatyaspor’un en iyisi kim? 
Galatasaraylı Bülent Akın… 

- Artık yeter ya, federasyon veya kupayı kazanan gönüllü bir kulüp kupayı Fenerbahçe’ye vermeli. Ölmeden şu kupayı Fener’de görelim. 

- FB yöneticileri açıklama yapmış "Seneye takımımızı 2. Lig ekiplerini bile yenecek hale getireceğiz" 

- Fenerbahçelilere müjde, maç iptal edildi, hala Türkiye Kupası'ndasınız... Pardon yanlış anons(muş).. 

- Fenerbahçe, Mümkünlü Kasabası'nın takımı olsa da Türkiye Kupası'nı alması mümkün değil... 

- Büyük derbi Malatyaspor’un.. 

- Fenerbahçe'nin başına gelen en büyük fiyasko Guiza zannetmiştim. Ondan sonra KOCAMAN bir fiyasko çıktı. 

- Birçok ülkede meydana gelen toplu kus ölümlerine bir yenisi Malatya’da rastlandı. Çok sayıda kanarya Malatya Stadı’nda yere serili olarak bulundu. 

- YENİ Malatya 2 eski Fenerbahçe 1 

- Her Fenerlinin rüyası Ziraat Türkiye Kupası 

Malatyanın plakası 44. Yeni Malatyaspor 15 harf. 44 - 15 = 29 Fenerbahçenin Türkiye Kupasını alamamasının 29.yılı kutlu olsun! 

- Yeter artık verin şu kupayı Fenerbahçe'ye... 

fenerlilere teselli... fenerbahçe nin aslanlar gibi mücadele edip sadece 1 farkla kaybetmiştir 

"eyvah eyvah 3" erken vizyona girmiş... 

Fener bu gruptada "0" çekerse Şampiyonlar ligindeki başarısını geride bırakır bence  ) 

Gece gece ii eylendik havada bulut sen Türkiye kupasını sonsuza kadar unut 30 oldu   Geçenlerde Google 29 yazdım (30 mu demek istemiştiniz ) yazısı çıktı  )))))))) 

mac esnasinda Eyvah Eyvah 2yi seyrediyorum bilseydim fb macini seyrederdim, inanin o daha cok guldururdu  

seneye fener iyi kura çekerse (amatörden falan takım gelirse) çeyrek finale çıkmaları kesin gibi  ))) 

fenergülün suçu ne      

Toplama işleminde 0 , çarpma işleminde 1 , Türkiye Kupasında Fenerbahçe etkisiz elemandır

| 
	| 

| 

|