|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
20 May 2009, 13:08 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
Arkadaşları:0
Is/sızımdın Sen..
Is/sızımdın Sen.. Köhne bir aşkın kırıklarını toplarken bulmuştum seni. Ve seni bulmuşken tam da , kendimi kaybetmiştim sende. Yüreğine yaslanmıştım küçücük yüreğimle. İmkan/Sızımdın sen. . . Sızımdın, imkansızdın . Geldiğinde yağmur vardı , ıslaktım. Düşlerime kelepçelenmiştim. D/üşüyordum. Yağmur vardı. . . Islaktım. Bir sızının tam ortasındaydın sen. . . Is/Sızımdın... Herkesten uzakta dinlendiğim bir liman gibiydin. Düşler ülkesine giden gemilerim senden kalkardı hep... Düş'tün , düş'tük. . . Yoksun şimdi . . . Aslında varoldun mu hiç bilmiyorum. O kadar yakınsın k bana ama o kadar uzaksın ki aslında. . . Çelişki kuyusuna düşmüş bir özlem galiba benimkisi... Rüya gibiydin . . . Yaşarken gerçektin. Uyandığımda anladım düş olduğunu . . . Rüya gibiydin . . . Hayra yormak istediğim bir rüya . . . Is/sızımdın sen. . . Issızdın. Yüreğin yakındı bana bilirdim. Ama uzak-tı adın. Issız(ım)dın. Ve bilirim hep ıs/sızım kaLacaksın . .
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |