|
Fıkra Diyarı Ben Bugün Hiç Gülmedim, Hiç Neşelenmedim Diyenlere Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Eğlence Zamanı... |
|
Seçenekler |
10 April 2006, 18:05 | Mesaj No:1 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
Temel...
Temel... [size=18px]Birgün bir bara girip barmenden 3 bira ister ve hepsini içer. Üç-beş defa böyle yapınca barmen merak eder ve sorar ; "Niye hep üç tane bira içiyorsunuz?" Temel cevap verir ; "Ben, Dursun ve Hamdi bizler üçüzüz. Hepimiz dünyanın farklı yerlerindeyiz. Hepimizde bara girdiğimizde birbirimizin yerine bira içeriz, öteki iki birayı o yüzden içiyorum" der. Yine günlerden bir gün Temel bara gelir ve 2 bira ister, barmen verir. Temel biraları içtikten sonra tam kalkarken barmen sorar ; "Allah rahmet eylesin efendim, kardeşinizin biri öldü heralde?" deyince Temel cevap verir ; Hayır ben içkiyi bıraktım. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/size]
10 April 2006, 18:12 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
809
Üyelik T.:
29 March 2006
|
Temel...
Bir gün Temel arkadasinin evine misafirlige gider. Aksama kadar oturur. Tam kalkacagi sirada yamur yagmaya baslar. Biraz daha oturur, yagmur´un kesilmesini bekler. Bakti ki yagmur kesilmeyecek, arkadasi Temel´in bugün burada kalmasini söyler. Yagmur siddetini arttirinca Temel kalmaya razi olmus. Aradan biraz zaman gecince Temel kapiyi acip gitmis. Arkadasi, Temel´in tuvalete gittigini zannederek beklemis. Aradan biraz daha zaman gecince kapi calinir, ev sahibi kapiyi acar, birde bakar ki Temel. Arkadasi sorar: “Ula Temel neredeydun?“ Bunun üzerine Temel: “Ha bucün cok yagmur yagdugu icun burada kalmami söyledun, bende geceligimu almaya gittum.“ Demis.
10 April 2006, 18:16 | Mesaj No:3 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Temel...
Ne Dir Bizim Bu Temelden Çektiğimizz Yaa Olmuyorr Böylee Şu Temeli Değiştirelimm dursunudaa birazz Yenilik Arkadaşlarr...
Değişik İsimlerr Gereklii Hüso bir Gün Memetcan Bir Gün Sebahattin Bir Gün Diye Başlasınn.. Bunadaa İtirazz Ediyorumm.. bu Günlerde Herşeye İtirazz Ediyorumm Hayirdirrr.. |
11 April 2006, 09:45 | Mesaj No:4 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
Temel...
[size=18px]Valla kardeşim bende anlamadım bir gariplik var üzerinde senin ama neyse bakalım çıkacaktır bunun altındada birşey :lol: :lol: :lol: [/size]
11 April 2006, 10:00 | Mesaj No:5 |
Durumu:
Papatyam No :
809
Üyelik T.:
29 March 2006
|
Temel...
ÇIKMAZ OLUR MU ABLACIĞIM ÇIKTI ÇIKTI VE BANA VURDU ALDIK NASİBİMİZİ ABİMİZ BUNALIM TAKILIYOO BU SIRALAR
11 April 2006, 11:30 | Mesaj No:6 | ||
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Temel...
Alıntı:
Alıntı:
|
||
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |