|
Fıkra Diyarı Ben Bugün Hiç Gülmedim, Hiç Neşelenmedim Diyenlere Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Eğlence Zamanı... |
|
Seçenekler |
06 August 2007, 17:12 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
Arkadaşları:0
|
Yeni fıkralar
Yeni fıkralar YAĞMA YOK Genç nişanlılar ertesi gün evleniyorlardı. Erkek: "Sevgilim, sabrım tükendi. Ne olur odama gel. Nasıl olsa yarın evleneceğiz." Kız öfkeyle yanıt verdi: "Yağma yok öyle. Her seferinde böyle kandırdılar. Bir daha çürük tahtaya basmam." TUTUKLAYIN - Komiser bey, beni tutuklayın. Karıma beş el ateş ettim. - Öldü mü? - Hayır, hiçbiri isabet etmedi. - Öyleyse neden tutuklanmayı istiyorsun? - Karım beni arıyor da... DOĞUM GÜNÜ Çiçekçiye giren adamın kolunda sıyrıklar, sol gözünde bir morluk vardı. - Bir düzine kırmızı gül istiyorum, dedi ve hemen ekledi. Karımın doğum günü için, tazesinden rica ediyorum. Çiçekçi: - Başüstüne, dedi. Hangi gün için? Adam koluyla gözünü işaret etti: - Dündü.
06 August 2007, 17:23 | Mesaj No:2 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
Yeni fıkralar
[size=18px]Ağbisi ben en çok doğum günü fıkrasına bittim :lol: [/size]
06 August 2007, 17:28 | Mesaj No:3 | |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
Yeni fıkralar
Alıntı:
06 August 2007, 17:42 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
|
Yeni fıkralar
Sibel Toprağım bakıyorumda Doğum Günü fıkrası çok hoşuna gitmiş :lol: :lol: ama sen şanslısın eniştenin senin doğum gününü hiç unutacağını zannetmiyorum. Sıkıysa unutsun :lol:
07 August 2007, 12:46 | Mesaj No:5 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
Yeni fıkralar
Bir gemici geç vakit otele gelmiş. Yer olup olmadığını sormuş :
- İki kişilik bir odada tek yatağım var, demiş resepsiyondaki adam. Ancak pek tavsiye etmem. Çünkü öteki yatakta fena halde horlayan bir delikanlı yatıyor. - Önemli değil, demiş gemici, verin bana o yatağı... Ertesi sabah gemici hesabı ödemeye indiğinde otelci sormuş : - Nasıl uyuyabildiniz mi? - Çok güzel uyudum , demiş gemici... - Yanınızdaki müşteri hiç horlamadı mı? - Hiç horlamadı... - Ama nasıl olur? - Odaya girince yanağından "merhaba güzel çocuk" diye bir makas aldım. Sabaha kadar gözlerini kırpmadan yatakta oturdu...
07 August 2007, 15:51 | Mesaj No:6 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
Yeni fıkralar
kim bu lafı duysa sıkıysa uyusun :twisted:
13 August 2007, 11:11 | Mesaj No:7 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
Yeni fıkralar
[size=18px]BİRAZ UZUN SÜRE
Karı koca sinema dönüşü bir bara gitmişler. Biraz dikkatlice bakınca - "Aaa o!" deyi vermiş. Kocası meraklanmış.. - "Kim o?" - "Seninle evlenmeden önce çıktığım çocuk. Biliyor musun ayrılırken onu burda bırakmıştım. Demek 7 yıldır aynı yerde içiyor.." Kocası başını sallamış : - "Onu anlıyorum, ama bir olay bu kadar uzun zaman kutlanmaz ki.." [/size]
13 August 2007, 15:39 | Mesaj No:8 |
Durumu:
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
|
Yeni fıkralar
Şoför Temel
Trafik memurları bir gün, trafik kontrolü yapıyorlarmış. Karşıdan gelen Temel ile Fadime’yi gören komiser hemen arabayı durdurmuş. Ikisini de emniyetkemeri takılmış görünce, - Ya beyefendi bu gün yaptığımız kontrolde tek emniyet kemerini takan çift sizsiniz, bu yüzden size 500 milyon ödül veriyoruz der. "Ama merak ettik bu parayla ne yapacaksınız. Temel sevinçle - "Ne yapacağim hemen gidip kendime bir ehliyet alacağum der. Komiser şaşkın şaşkın - "Ne ehliyetiniz yok mu der, Fadime olayı toparlamak için, kusura bakmayın memur bey Temel içince ne dediğini bilmez” der. Komiser daha da şaşkınlıkla - "Ne bir de içkili misiniz diye haykırır. Arkadan yaşlı adam öne atılır ve - "Ben demiş idum çalıntı arabayla yola çıkmayalum başumuza bi iş gelir diye. Komiser neye uğradığını şaşırmışken, bagajdan atlayan idris te koşa koşa gelerek - "Ne oldi geçtuk mi sınırı"der.