|
Fıkra Diyarı Ben Bugün Hiç Gülmedim, Hiç Neşelenmedim Diyenlere Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Eğlence Zamanı... |
|
Seçenekler |
05 April 2006, 15:46 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
Arkadaşları:0
''Öylesine Bir Aşk Şiiri..''
''Öylesine Bir Aşk Şiiri..'' [size=18px]Öylesine Bir Aşk Şiiri[/size] Gözlerin ipekyoludur ömrümün Akasya yüklü kervanlar geçer Çan sesleri arasında bir fener Yanar söner yanar söner yanar söner... Gözlerini ipekyoludur ömrümün Kentin en kalabalık yerlerinde Dört nala koşan bir at gibi Çılgınlığa akan yalnızlığa ölüme Yazılmış şiirleri yeniden yazmak bütün Hayatı teğellemek yepyeni bir güne Ve sonra sökmek uzun uzun... Gözlerin ipekyoludur ömrümün Yalnızlıktan gelir yalnızlıklara gider Düşülür her şeyin altına bir tarih Soluksuzum günlerdir geceler uzar Yaşamak dünyayı ödüllendirmektir artık Kendimi öldürdüğüm yerlerde beni kan tutar Başıma gelecekleri bile bile yürürüm Hilton Oteli\'nde hu çekerim huu... İşte hırkam ben de bir dervişim Asamı vestiyerde bırakmak zorunda kalırım Nescafeyi konyakla kardığım günler gecelerdir Bakarım gözlerine eğnim silkelenir Döktüğüm acılar yıllar kederlerdir Alnıma bir avuç tuz atılır düşünemem Konuşamam ağlayamam bağıramam Neden gece her gecenin ardından gelir... Gözlerin ipekyoludur ömrümün Gözlerin tarihçesi yaşayıp öldüğümün Ihlamur ağaçları altında bir Saraybosna hatırası Sen ben ve Deniz bir de rüzgarın örttüğü gençliğimiz Sen ben ve Deniz.... Ahmet Erhan
05 April 2006, 16:46 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
DÜŞÜNCELER
Pınarından özgürlüğün al bir yudum, çek bir soluk rüzgarından sevdamızın seni benden ne bu kapı, ne bu duvar ayıracak, seni ne bu kara kara gelen ölüm. al bir yudum pınarından özgürlüğün rüzgarından sevdamızın çek bir soluk gelir bir el kırar birgün kapıları karanlığın bahçesinde açar gülüm. seni benden ne bu kapı, ne bu duvar ayıracak seni ne bu kara kara gelen ölüm A. Kadir Bilgin
05 April 2006, 17:16 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
Yürek Yarası
Ondurmaz yakar, yandırır bahtın karası Yıldımı usandırır hasret narası Can bedene sitem eder, yoktur arası Kafesinden uçar gider gelse sırası Her nefese yazı denir, olmaz turası Ancak can ile ödenir aşkın kirası Bu dert dertlerin hası, vuslattır tek devası İlaç neylesin yara, yürek yarası Abdullah Işılak
06 April 2006, 09:27 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
Sensiz Yarım
Her şey yarım Dışarıda sensiz bir pazartesi Yeniden başlamak lazım Hatırlamamak galiba en iyisi Sensiz yarım Yaşanacak ne varsa Bir yanm Merhaba diyor yeni gelen sabaha Zifir karanlıkta kalmış Sensiz yarım Şarkılar yarım Susmuş radyolarda aşk Çekip gidişin gibi Kapkara büyüyor yokluğun cehennemi Yaruyor tutuşmuş yarım Resimler yarım Gözlerin yok saçların yok Elele gülmüşüz güllerin önünde Ellerin yok Ağlıyor gülen yarım Sözler yarım Unutulmuş ne varsa sevdaya dair En güzel yerinden susmuşsun aşkı Seni seviyorum desen ne olur Lal olmuş söyleyen yarım Kapılar yarım Vurup gidişin arkana bakmaksızın Bir sızı bırakmışsın Acıyor her kapı çalınışta Seni bekleyen yarım Sensiz yarım Yaşanacak ne varsa Bir yarım Merhaba diyor yeni gelen sabaha Zifir karanlıkta kalmış Sensiz yarım Aşk yarım Ben yarım Her şey yarım Dışarıda sensiz bir pazartesi Yeniden başlamak lazım Hatırlamamak galiba en iyisi Şiir: İbrahim Sadri |
06 April 2006, 10:30 | Mesaj No:5 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
[size=18px]Sensiz Olmak[/size]
Nerde o denizim benim, lekesiz gökyüzüm? Hani o içtikçe susuzluğumu arttıran çeşme? Kim götürdü bakışlarımı, ne oldu gözlerime? Hani benim ellerim, ayaklarım, saçlarım, yüzüm? Bu ben değilim besbelli, bu bir başkası! Gözlerim yabancı bakıyor gözlerime aynadan O kim? böyle durup durup beni aldatan? Besbelli bir oyuna gelmişim açıkçası Birini sevmişim besbelli, beni koyup gitmiş, Ondan şimdi aradığım hep o, hep ben! O ikisi kırmış beni, yıkmış , incitmiş Şimdi bilmediğim bir şarkı her yerde söylenen; Sevinçten , mutluluktan , sevgiden uzak. Ne acı! Senin olmak, sende olmak, sensiz olmak...
06 April 2006, 11:46 | Mesaj No:6 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
BU KALP SENIN ICIN Bir ümit versen bana inan tapardım sana Gökteki yıldızlardan mabed yapardım sana O güzel gözlerinden bin mabed olur inan Seni bir kere öpsem ibadet olur inan Bilmezdim ayrılığı acısını tatmadan Bilmezdim mutluluğu kollarında yatmadan Gitme sensiz yapamam öksüz bırakma beni Bir kere sevdim diye bir kader yakma beni Yakma diyemem yıkma diyemem seni terk edemem BU KALP SENİN İÇİN Promete