|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
05 June 2006, 23:13 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
Arkadaşları:0
Bir Garip Eskici
Bir Garip Eskici [size=18px]bir garip eskici Acılar topluyorum kara kara Çileli topraklarda büyümüş Ağıtlar alıyorum yanık yanık Vurulmuşların anne seslerinden Özgürlük satıyorum gökmavisi teknemde Prangalar alıyorum zincir zincir Zifiri hücrelerde paslanmış Hüzün topluyorum yüzlerinden Ayrılık saati aşklarının Dudaklardan dökülen Kelimeler alıyorum ayrılık anlatan Göz yaşları satıyorum damla damla Giden gemilerden arda kalan. Hasret topluyorum torba torba Artık gidilmeyen yollardan Cefalı hatıralar alıyorum Eski köy evlerine dökülmüş Hüsranlar satıyorum İhanetler alıyorum Kuşkonmaz ağaçların dallarında biten Sevgiler topluyorum renk renk Yeşile bürünmüş tohum; büyülü kırlardan Güler yüz alıyorum demet demet Göğe uçan mavileşmiş umutlardan Sevdalar satıyorum Aşklar alıyorum Uğruna kefen biçilmiş destanlardan Kendimi topluyorum bölük pörçük Hassas zamanlardan kırılma Hayaller alıyorum Rüyalar satıyorum Gizemli masallardan kalma Ben bir garip eskiciyim Vaz geçtim kendimden Zararına dağıtıyorum.[/size] 03.02.2003 © Cahid Aylar
06 June 2006, 09:33 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
rs
Kendimi topluyorum bölük pörçük
Hassas zamanlardan kırılma Hayaller alıyorum Rüyalar satıyorum Gizemli masallardan kalma Ben bir garip eskiciyim Vaz geçtim kendimden Zararına dağıtıyorum. İnsanın hayatında böyle bir dönemler oluyor her zaman farkına varmasada. :? Harika bir şiir paylaşmıssın sağol.
06 June 2006, 09:58 | Mesaj No:3 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
Bir Garip Eskici
Sevgiler topluyorum renk renk
Yeşile bürünmüş tohum; büyülü kırlardan Güler yüz alıyorum demet demet Göğe uçan mavileşmiş umutlardan Sevdalar satıyorum Aşklar alıyorum Uğruna kefen biçilmiş destanlardan Teşekkürler şahika..
06 June 2006, 10:15 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
882
Üyelik T.:
23 May 2006
:)
ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK ŞAHİKA
... Hasret topluyorum torba torba Artık gidilmeyen yollardan Cefalı hatıralar alıyorum Eski köy evlerine dökülmüş Hüsranlar satıyorum İhanetler alıyorum .. YİNE GÜZEL DİZELER DOLUSU PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |