|
Gülmece Arkadaşlar Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Stres Atmak Zamanıdır... |
|
Seçenekler |
23 July 2007, 15:47 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
Arkadaşları:0
|
Baba ben büyüyünce
Baba ben büyüyünce [size=18px] Baba ben buyuyunce futbolcu olcam... *İsin gucun yiyiste oynasta dimi it herif... -Yok baba ne alaka namusumla top kosturucam... *Allah belanı versin kızlar bitti de bide topmu koşturtuon lam.. -Ya baba ne alaka yaaa... *Suss hayvan.. Bacağın kırılır insallah ---------------------------------------------- -Baba ben buyuyunce doktor olcam... *Milletin poposunü mü parmaklıcan lam prostat kontrol ediom ayagına ha!!! -Yok baba ne parmaklaması... *Sus suss senin amacın doktor olmak diil... Bevliyeci olcan dimi bide... -Yok baba dis doktoru.. *Yalan soyleme!! Durust bevliyeci olmıcan sen isin gucun ellemek elletmek zaten... -Ya baba uff ya... *Uff muff deme ... kopar insallah... ------------------------------------------------------ -Baba ben dizaynır olcam... *Hala isin gucun karı kızda dimi... Sen olsan olsan sex oyuncakları dizaynırı olursun... -Ya baba ne alaka simdi ya... *Cevap verme bana cevap verme... İçini biliyorum ben senin... -Ama... *Yok aması maması!!! ------------------------------------------------------ -Baba ben ögretmen olcam... *Universitede dimi?? Sapık seni çıtır çıtır kızları mı süzceksin aklınca... Terbiyesiz! -Yok baba ben ilkokul örtmeni olcam... *Bak utanmadan sölüo bide... Subyancı it seniiii... -Ya baba bu kadar temiz bi meslee bile bok attın ya... *Meslek temiz de sen pissin.. ...gozum gormesin seni... --------------------------------------------------------- - Baba ben muhendis olcam... *Hah bi bu eksikti.. -Bunun nesi var ki baba ya?? *Daha nesi olsun kızımızı ne muhendisler istedi de vermedik ayagına muhendis olucan sen... Hala aklın fikrin kızlarda.. Aklınca karizma yapıcan dimi... -Yok artık... *Duzgun konus benleeee... ---------------------------------------------------------- -Baba ben turizm isletmecisi olcam... *Sapıkk seni.. Ulke kızları yetmedi caanım gavurlara ruslara alamanlara sarkıcan dimi... -Yok baba ne alaka iyi para varmıs... *Nee.. Bunu da mı duyucaktım senden demek kızları pazarlıcan ha bide pzvenk cıktın basımıza.... -Ya baba yeter ya ne garip adamsın yaa... *Sus hüleayyn kapa gaganı... ----------------------------------------------------------- -Baba ben hibina olucam... *Hah eninde sonunda olucağın buydu zaten... Nie isletmeci, doktor, muhendis olmadın a yavrum... [/size]
27 July 2007, 09:38 | Mesaj No:2 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
Baba ben büyüyünce
Kod:
-Baba ben hibina olucam... - Hah eninde sonunda olucağın buydu zaten... Niye işletmeci, doktor, mühendis olmadın a yavrum...
30 July 2007, 10:27 | Mesaj No:3 | |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
Baba ben büyüyünce
Alıntı:
[size=24px]bu kadar zorlarsan birini olacağı budur işte [/size] :twisted: :twisted: :twisted:
30 July 2007, 11:02 | Mesaj No:5 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
Baba ben büyüyünce
[size=18px]Bir tabir vardır anasına bak kızını al diye burada da babasına bak oğlunu al olmuş :lol: :lol: [/size]