26 February 2007, 10:07 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
882
Üyelik T.:
23 May 2006
Arkadaşları:0
NİHALE'NİN DOĞUM GÜNÜ
NİHALE'NİN DOĞUM GÜNÜ NİCE MUTLU YILLARA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİHALE NİCE MUTLU, SAĞLIKLI, NEŞELİ, HUZURLU, BAŞARILI, SEVİNÇLİ VE UMUTLU SEVDİKLERİNLE, SEVENLERİNLE OLACAĞIN GÜZEL GÜNLER DOLU YILLAR DİLERİM. HAYATTA İSTEDİĞİN SENİ MUTLU EDEN GÜLÜMSETEN HERŞEY HER ZAMAN HER AN HEP YANINDA OLUR İNŞALLAH. NİCE MUTLU YILLARA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİHALE. ******** ZAMAN NE ÇABUK GEÇİYOR GÖRÜYORMUSUN BİR YIL DAHA GEÇTİ GERİYE BAKIYORMUSUN HEP GÜZEL GEÇMİŞTİR GÜNLER İNŞALLAH YENİ YILDA GÜZEL GÜNLER HEP SENİNLE OLSUN NİCE MUTLU HUZURLU YILLAR DİLERİM SANA HERŞEYİN ENGÜZELİ OLUR İNŞALLAH YANINDA ÜZÜNTÜ KEDER HAYAL OLUR İNŞALLAH HAYATINDA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MUTLU OL HER ANDA ZAMAN; ANI HİÇ ACIMADAN GERİDE BIRAKIR TEK GERİDE BIRAKAMADIĞI DOSTLUKTUR RÜZGAR ESER GÜNEŞ DOĞAR HAVA KARARIR HERŞEY GELİR GEÇER BAKİ OLAN DOSTLUKTUR DOSTLUĞU BAKİ KOYBOLMAYAN NİCE YILLAR SANA KARARMAYAN GÜNEŞİ OLAN YILLAR SANA ÜZÜNTÜSÜZ NEŞELİ GÜNLER DOLU YILLAR SANA İŞTE NAÇİZENE BU HEDİYE NİCE MUTLU YILLAR SANA pamukKALE 26/02/2007 09,07
26 February 2007, 10:22 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
NİHALE'NİN DOĞUM GÜNÜ
[size=18px]Canım arkadaşım Nihale doğum günün kutlu olsun diyorum...iyiki varsın iyiki doğdun...[/size]
26 February 2007, 11:20 | Mesaj No:6 |
Durumu:
Papatyam No :
804
Üyelik T.:
27 March 2006
|
NİHALE'NİN DOĞUM GÜNÜ
HAYAT GÜN İSMİYLE GELİRKEN BİRŞEYLER GETİRDİĞİ GİBİ İNSANA,
GİDRKEND YANINDA BİRŞEYLER ALIR GÖTÜRÜR İNSANDAN HAYATIN GETİRDİKLERİNİN GÖTÜRDÜKLERİNDEN KAT KAT FAZLA OLDUĞU GÜZEL BİR YAŞAM DİLİYORUM ÇOK İLERİDE GERİYE DÖNÜP HAYATINA BAKTIĞINDA PİŞMANLIKTAN ÇOK GURUR VE MUTLULUK ANILARI OLAN TATLI BİR NİNE OLMAN DİLEĞİYLE NİCE YILLARA NİHALEEE
26 February 2007, 14:59 | Mesaj No:7 |
Durumu:
Papatyam No :
824
Üyelik T.:
06 April 2006
|
NİHALE'NİN DOĞUM GÜNÜ
[size=18px]Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yasar, basari merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun![/size]
26 February 2007, 17:28 | Mesaj No:8 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
NİHALE'NİN DOĞUM GÜNÜ
Doğum gününü en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluklar ve huzur seninle olsun
02 March 2007, 15:36 | Mesaj No:9 |
Durumu:
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
NİHALE'NİN DOĞUM GÜNÜ
[size=18px]AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY Dedim şımartmayın beni yaaavvv!!!!
Hepinize çok ama çok ama çok ama çok ama çokkkkkk teşekkür ediyorum. Doğum günümü kimse hatırlamadı sizden başka. pek de umursamadım ama. Olsun tekara teşekkür ederim Şiir için de ayrı bir teşekkür Pamukkale Abican.. Eyvallah.[/size] |
02 March 2007, 15:50 | Mesaj No:10 |
Durumu:
Papatyam No :
835
Üyelik T.:
12 April 2006
NİHALE'NİN DOĞUM GÜNÜ
ömrün hayırlı ve bahtiyar olsun rabbim her daim yar ve yardımcın olsun doğum günü kutlu olsun cankuş