|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
18 October 2006, 10:02 | Mesaj No:1 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
YAĞMUR
YAĞMUR YağmurYağacak Yağmur yağacak Bulutlar küme küme Belli, yağmur yağacak Kararsız bir rüzgar Esiyor Yeri yönü belirsiz Martılar çığlık çığlığa Boğazımda yumruk gibi Bir düğüm Zaman durmuş Karardı gökyüzü Yağmur yağacak Belki fırtına... İçimde belirsiz bir sıkıntı Belirsiz bir burukluk Hoyratça, kayalara Çarpan dalgalar Kulaklarımı dolduran Müthiş bir uğultu Yağmur yağacak Herşey dilimin ucunda Herşeyi unuttum Fırtına kopacak Kafam karmakarışık Zincire vurulmuş sözcükler Cümleler kelepçeli Duygularım tutsak Ayaklar altında Ezilmiş bir kalem Yağmur yağacak Geriye, bir gözlerin, Bir gözlerin kalacak Cemal Yaman
20 December 2006, 19:47 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
YAĞMUR
[size=18px]....
Yağmur, seni bekleyen bir taş da ben olsaydım Çölde seni özleyen bir kuş da ben olsaydım Dokunduğun küçük bir nakış da ben olsaydım Sana sırılsıklam bir bakış da ben olsaydım Uğrunda koparılan bir baş da ben olsaydım Bahira'dan süzülen bir yaş da ben olsaydım Okşadığın bir parça kumaş da ben olsaydım Senin için görülen bir düş de ben olsaydım Yeryüzünde seni bir görmüş de ben olsaydım Senin visalinle bir gülmüş de ben olsaydım Sana hicret eden bir Kureyş de ben olsaydım Damar damar seninle, hep seninle dolsaydım Batılı yıkmak için kuşandığın kılıcın Kabzasında bir dirhem gümüş de ben olsaydım Şair : Nurullah Genç [/size] |
25 December 2006, 10:20 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
882
Üyelik T.:
23 May 2006
:)
ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK AYESER
... Kulaklarımı dolduran Müthiş bir uğultu Yağmur yağacak Herşey dilimin ucunda Herşeyi unuttum Fırtına kopacak Kafam karmakarışık Zincire vurulmuş sözcükler Cümleler kelepçeli Duygularım tutsak Ayaklar altında .... GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR ŞİİR PAYLAŞMIŞSIN BİZİMLE PAYLAŞIMIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER AYESER
26 December 2006, 14:40 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
269
Üyelik T.:
01 April 2005
|
YAĞMUR
burada yağmur diye hitap edilen kim acaba şiirin devamı varmı