|
Deneme & Düz Yazılar Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Deneme ve Düz Yazılara Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
22 June 2006, 11:31 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
Arkadaşları:0
ARKAMIZDA SIRA SIRA DAĞLAR BIRAKTIK
ARKAMIZDA SIRA SIRA DAĞLAR BIRAKTIK ARKAMIZDA SIRA SIRA DAĞLAR BIRAKTIK ARKAMIZDA SIRA , SIRA DAĞLAR BIRAKTIK ZİRVELERİNDE KAR KIRIK KALPLER BIRAKTIK O DAĞLARIN ARKASINDA MAHSUN DUYGULAR BIRAKTIK TİTREK DUDAKLAR BIRAKTIK ZİRVESİNE ULAŞAMAYACAĞIMIZI BİLEBİLE APTALCA KAHRAMANLIKLAR O KAHRAMANLIKLARIN YANINDA BİR SÜRÜ ABUKLUKLAR OYSA BİZ İPSİZ SAPSIZ BİR GURURUN ARKASINA SIĞINDIK O GURURKİ BİZİ BİZE BİLE UZAK BIRAKMIŞ BİZİ BİZE DÜŞMAN ETMİŞ ALAMADIĞIMIZ DOSTLUK ALAMADIĞIMIZ İNSANLIK ANLAYAMADIĞIMIZSA KARMAKARIŞIKLIK KIYMETİNİ BİLMEDİĞİMİZ KALPLERİMİZDEKİ TOMURCUKLAR O TOMURCUKLARKİ BELKİ BİR DAHA AÇMAYACAK ELBETTE UTANCIMIZI GURURUMUZA SATACAK YENİKLİĞİNİ SAKLAYACAĞIZ ELBETTE GURURUMUZU YÜCELTECEK, AKLAYACAĞIZ KİMSE ANLAMAYACAK KİMSE NE OLUYORLARLA AĞRITMAYACAK BAŞIMIZI VE BİZ GURURUMUZLA İKİMİZ GÜL GİBİ GEÇİNİP GİDECEĞİZ KİMİN UMRUNDA ARKAMIZDA SIRASIRA DAĞLAR BIRAKMIŞIZ ZİRVELERİNDE KAR KİMİN UMRUNDA KIRIK KALPLER BIRAKMIŞIZ O DAĞLARIN ARKASINDAYMIŞ YAR Yusuf Ünsal
22 June 2006, 17:04 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
OYSA BİZ
İPSİZ SAPSIZ BİR GURURUN ARKASINA SIĞINDIK O GURURKİ BİZİ BİZE BİLE UZAK BIRAKMIŞ BİZİ BİZE DÜŞMAN ETMİŞ ALAMADIĞIMIZ DOSTLUK ALAMADIĞIMIZ İNSANLIK ANLAYAMADIĞIMIZSA KARMAKARIŞIKLIK KIYMETİNİ BİLMEDİĞİMİZ KALPLERİMİZDEKİ TOMURCUKLAR O TOMURCUKLARKİ BELKİ BİR DAHA AÇMAYACAK
22 June 2006, 23:10 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
yani habu sıcakta bu romantiklik hiç çekilmiyo arkadaşım :twisted:
23 June 2006, 10:33 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
Kıss senin sıcaklığın belli değil ki, bazen kışında şikayetçi oluyordun, şaka bir tarafa romantizm herzaman çekilir bence.. :lol:
23 June 2006, 11:55 | Mesaj No:5 |
Durumu:
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
|
Avuç açtım semaya hep seni diliyorum
Ben sensiz bir hiç oldum eriyip gidiyorum İnan gittin gideli ağıtlar yakıyorum Yalvarırım dön bana seni çok seviyorum Bir duysan feryadımı inan geri gelirsin Seni nasıl sevmiştim nasıl taptım bilirsin Alnımda yazısın sen aşkımsın her şeyimsin Yalvarırım dön bana seni çok seviyorum Hasretin kahrediyor seni çok özlüyorum Sevgine alışmışım sensiz yapamıyorum Kalbime işlemişsin söküp atamıyorum Yalvarırım dön bana seni çok seviyorum
23 June 2006, 12:56 | Mesaj No:6 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
Hasretin kahrediyor seni çok özlüyorum
Sevgine alışmışım sensiz yapamıyorum Kalbime işlemişsin söküp atamıyorum Yalvarırım dön bana seni çok seviyorum Tşk. [size=18px]igzuma[/size] çok güzel bir şiir eline gönlüne sağlık... :wink: