26 April 2006, 16:56 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Arkadaşları:0
Kurşun yarası
Kurşun yarası [size=18px] Kurşun yarası İstediğin zaman, rasladığın yerde Kıyasıya olmalı beni vuruşun Kanım günlerce akmalı caddelerde Tam kalbimde değmeli attığın kurşun Ya kalbime, ya alnımın ortasına En can alacak yerime nişan al Çare bulunmaz her kurşun yarasına Beni öldür ve açık gözlerime dal Bir eser olmasını içinde korkudan Tetiği kininle, garezinle çek Kurşun değil ölüm çıkmalı namludan Bırak benim kanım olsun dökülecek En son kurşunun da olsa namluya sür Nasıl olsa ölüm var, bari sen öldür[/size]
27 April 2006, 11:42 | Mesaj No:2 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Kurşun yarası
Kal Benimle
yaşayalım bu hayatı sil baştan beraberce yok sayalım ayrılığı hesaba katmayalım hasretleri silelim defterimizden özlem kelimesini uzayan mesafeleri kal benimle sevgiye doyalım beraberce yaşayamadığımız çocukluklarımızı hakkını veremediğimiz geçliğimizi hayata inat sil baştan yaşayalım özlem olmasın hasretleri uzaklaştıralım bizi ayıran bu yollara inat sen kal benimle gidişin koparamayacak seni benden alamayacaksın umutlarımı elimden her doğan yeni güne seninle uyanacağım yüreğimsin yüreğimdesin aynaya baktığımda sen cıkacaksın karşıma öyle içimdesin, içime öyle işlemişsin ki gitsende sen kalacaksın içimde sen olacaksın yanımda yürüyen kimseler olmasa bile bu kadar kalabalığa ve kalabalık içindeki yalnızlığıma inat sen kal benimle ayrılıklar bile seninle güzel yollar sende biterse gidilir hasretler sana adanıyorsa anlamlı özlemler sanaysa isyansız yüreğimde sen varsan anlamlı atıyor bu kadar senli dünyamı görebilmek için gösterebilmem için kal benimle |
27 April 2006, 17:15 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
Arkadaşları:0
xl
Bırak benim kanım olsun dökülecek
En son kurşunun da olsa namluya sür Nasıl olsa ölüm var, bari sen öldür Çok güzel BELİZ, Ama ölüm olsa dahi kimse sevdiği insanı eliyle öldürmek istemez.. :wink: