09 April 2007, 01:23 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
1072
Üyelik T.:
27 January 2007
Arkadaşları:0
|
TRABZON
TRABZON [size=18px][/size- Trabzon'da satılan su şişelerinin altında ne yazar? Cevap:Buradan açılmaz. - Sık sık ameliyat olun, içiniz açılır... - Bu tüp bebek hatalı;hep gaz kaçırıyor... - Yalnız planlarının değil, başarılarının da tadını çıkarmaya çalış. - Çiçekleri dalından koparmayın! Kökünden sökün... - Önce inşallah yeneceğiz" Sonra: "Yenildik ama ezilmedik" (Milli Maç) - ALLAHIM!! Kendim için bir şey istemiyorum,Sadece anneme elma yanaklı,bal dudaklı,sütun bacaklı bir gelin nasip eyle... - Seni bir yerden çıkarıyorum dedi kadın: Meğer ebemmiş .. - Akil yaşta değil baştadır, Ama akli başa yaş getirir... - Kızda bir fizik var abi!, Einstein yanında halt etmiş... - Sana bir kıllık yapayım, kıllarını koyarsın - Kim vurduya gittim, birazdan gelicem... - Korkunun ecele faydası yoktur,sadece iç çamaşırları kirletir... - İnsanların seni ezmesine izin verme; Ehliyet al, sen onları ez... - Aile kabristanıdır. Damsız girilmez... - Büyük jetona para verme, Küçükten al büyüt... - İstikbal göklerdeydi, ozondaki delikten düştü... - Bilmemek ayıp değil, Yeter ki çaktırma... - Bitkisel hayata girdim, HIYAR gibi yaşıyorum... - Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir, Ama Mehtapla karanlıkta oturmak daha iyi....... - Ama kimseye teslim olma. Telaşsız, açık ve seçik konuş. Başkalarına da kulak ver. - Aptal ve cahil oldukları zaman bile dinle onları; çünkü dünyada herkesin bir hikayesi vardır. - DELİ GİBİ SEVDİM, MANYAK GİBİ EVLENDİM. - Yalnız planlarının değil, başarılarının da tadını çıkarmaya çalış. - Olduğun gibi görün sevmediğin zaman sever gibi yapma. - Aşka burun kıvırma sakın; o çöl ortasında çimenli bir yerdir. - Bunu yazan sinus, Okuyana kosinus... - Sigara içme torununu gor, Sigara iç dedeni gör... - Kızlar bugünlerde hoşuma gitmiyor,Hoşum neresi acaba?... - ! burada nefes almayın, Daha ucuz bir yer biliyorum... - Adam o kadar fakirmiş ki, virajı bile alamamış... - Asansör bozuk. En yakın Asansör karşı binadadır... - Ne kadar sallarsan salla, Dört yanlış bir doğruyu götürür... - Where is the HAREKET, There is the BEREKET... - Dereceye girmek için çok çalıştı, Ama hasta oldu derece ona girdi... - Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapın. çok zevkli oluyor... - Karımla tek ortak yanımız, Ayni günde evlenmiş olmamız... - Kızını dövmeyen, torununu erken sever... - Mutlu eşekler gibi sırıtma... - Hakan yarınki maçta forma giymeyecek,çıplak oynayacak. - Dobrovolskietrabinskrapraskrayte!- Ha?- Zink Tokai... - Hey Moruk, dun aksam otobüs durağında ne bekliyordun?- Tren... - Yapacağınız her geyik muhabbeti, Size zaman kaybı olarak dönecektir... - Bizim ülkemizde kadın erkek eşitliği halinde Penaltılara gidilir... - Sigara kanser yapıyor hayat ise verem .. - Tuvaletten sonra sifon çekme! İnsanlığa yaptığın katkıyı herkes görsün... - Bitkisel hayata girdim, Maksat yeşillik olsun... - Kız o kadar kekeme bir kızdı ki,"Ben sizin bildiğiz kızlardan "Diyene kadar bildiğimiz kızlardan olurdu... - Yarın yapabileceğin bir şeyi, Asla bugünden yapma... – Zamanı gelmiş bir hatadan daha kaçınılmaz ne olabilir ? - Ne yaparsan yap, yapmadığın şeyler yaptıklarından daha önemlidir. - İlk seferde kazanamazsan, sucu amirine at, - İkinci seferde kazanamazsan hile yap, - Üçüncü seferde kazanamazsan vazgeç salaklığın alemi yok. ] |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |