|
Gülmece Arkadaşlar Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Stres Atmak Zamanıdır... |
|
Seçenekler |
15 March 2012, 17:21 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
Arkadaşları:0
Görgüsüzlük üzerine...
Görgüsüzlük üzerine... “Figaro'nun Düğünü'ne gidemedim.” “Üzülme… Bir hediye alıp evine gidersin.” * * * Müzikli bir lokantada kemancı yeni zengine yaklaştı, “Paganini'den bir parça ister misiniz?” “Bir parça da ne demek? Hemen bütününü getirin! Yanına da biraz patates kızartın.” * * * “Beethoven'i seviyor musunuz?” “Dedikodulara inanmayın. Biz sadece arkadaşız. * * * “Sana armağan ettiğim papağandan ne haber?” “Ya papağan biraz karttı ya da bizim aşcı iyi pişirmedi. Beğenmedim.” * * * Lokantada yemek listesini okumak isteyen ünlü bilgin Einstein gözlüğünü evde unuttuğunu fark etmiş. Garsondan listeyi kendisine okumasini rica edince, adam Einstein'in kulağına eğilip fısıldamış: “Kusura bakmayın beyim, ben de okuma yazma bilmiyorum.” * * * “Lütfen tuzluğu uzatır mısınız? “Beni garson mu sandınız?” “Hayır, kibar bir bey sandım.” * * * Adam üzümleri salkımıyla ağzına sokup,sıyırarak yiyiyormuş, arkadaşı uyarmış: “Yahu, üzüm tane tane yenir!..” “O senin dediğin elma armuttur.” “Onlar dilim dilim yenir.” “Dilim dilim yenen kavun karpuzdur.” * * * Yeni zengin, almak istediği evin penceresinin yanına oturmuş, seslenmiş bahçedeki arkadaşına: “Bak bakayım, bu ev bana yakışıyor mu?“ * * * Temel ile Cemal süpermarketin müdürüne çıktılar. “Uy, bu mağazanın yürüyen merdivenleri çalısmıyor!” “Mermer merdivenlerin yürüdüğünü nerede gördünüz ki?