|
Bayanlara Özel (Erkeklerin Girmesi Yasaktır :-)) Bu Alan Bayanlarımıza Özel Bir Alandır ve Erkeklerin Girmesi Kesinlikle Yasaktır :-) |
|
Seçenekler |
15 February 2008, 13:20 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
1222
Üyelik T.:
01 February 2008
Arkadaşları:0
|
Kadın Başka Düşünür Erkek BAşka
Kadın Başka Düşünür Erkek BAşka K: Yaninmda kendini iyi hissediyor olmali. Benimle uyumak istiyor. E: Nerden geldim buraya yahu. Öylece yatiyoruz. Eve gidip zibarsam. K: Onu iki dakika görmek bile bana mutluluk veriyor E: Simdi iki dakika için disari çik, giyin. Is mi ya bu? K: Onun için üzülüyorum. Çok çalisip yoruluyor E: Yorgunum demek en iyi çözüm. O zaman bana kiyamaz K: Ona her baktigimda kalbim disari çikacakmis gibi oluyor. E: Daha ne kadar baygin bakmaliyim. Yetmedi mi ya. K: Söz vermisti bugün benimle olacakti. Basina bi sey mi geldi acaba? E: Ya bundan daha kurtulamadim, bi de git simdi öbür kizla ugras K: Onunla ay isiginda oturmak ne kadar romantik. E: Burasi yeterince sote mi acaba? Gelen giden olur mu ki? K: Aslinda duygularini belli etmiyor ama benden çok hoslaniyor. E: Bana baglanirsa vay halime. Hiç ugrasamam valla. K: Onu simartmak çok hosuma gidiyor E: Haydaa. Saklaban olduk. Iyi mi? K: Neden birdenbire benden uzaklasti. Çok sıkıntılı bir dönemde herhalde. E: Artik anlamistir umarim beni bir daha aramaz. K: Aslinda onun farkli oldugunu zannetmistim. Gözümde fazla büyütmüsüm, en iyisi bos vermek. Erkekler hep böyle E: Yaa bi hata yaptik galiba, ondan çok hoslanmisim. Içimde tuhaf bir his var. Tekrar olur mu acaba? ??
07 March 2008, 16:41 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
1196
Üyelik T.:
09 December 2007
|
nazlımcımmm canım bak yav buraya erkek girmesi yasakdı dimi aaa bak yeni aklıma geldi hadı neyse tameroş dersın olur biter :
|
07 March 2008, 16:47 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
1222
Üyelik T.:
01 February 2008
Arkadaşları:0
|
yooo girebilir şuan yapığın gibi cevapta yazabilirsin bende sana teşekkür ederim :-*
07 March 2008, 16:49 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
1196
Üyelik T.:
09 December 2007
|
yazam barriii okkk yav şimdi bu kadın erkek konuları böle olluyyoooo biraz bence burdqaki erkek kendini beğenmişşş
|
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |