18 May 2006, 15:25 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Kırılan...
Kırılan... Yüreğimi zinciledim Ellerimi kelepceledim Yinede durmadı kalemım Kırdım sonunda kalemi Kestim cezasını İsyanlarda suan tüm kelimeler Cümlelerim haykırıslarda Dınlemedı hükmünü yüreğim Kırdı zincilerini Kesti benim cezamı Şimdi kırılan kalemlerin Yakılan kağıtların yerine Duvarları kağıt etti Parmaklarımı kalem Mürekkebimse kanım oldu Tükenene kadar yazmaya devammm |
18 May 2006, 15:54 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
837
Üyelik T.:
12 April 2006
Arkadaşları:0
Kırılan...
HERŞEYİM
Gecem ve gündüzümsün Her damla gözyaşımdasın Saçlarımın her telinde Kısaca herşeyimdesin. Aldığım her nefeste desem Yalan olur. Oysa kalbimin her çırpınışında Uzayın sonsuz boşluğunda Benim yanımdasın. Islanmış kirpiklerimde umudum Acı geçen günümde ise sevincimsin Bazen sırdaşım olan gecelerim Bazende çok uzaklarda sevgilimsin benim.
18 May 2006, 16:12 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
810
Üyelik T.:
29 March 2006
|
tşk
Oynatmaya Az Kaldı
Sonsuzlukta yaşanmamış hayallerin dünyama bıraktığı bir çoraklık, Yaşam kaynağının duygular diyarında acı icinde kıvranırcasına Yok oluşum yaşam ile ölüm arasındaki çizgilerin verdiği silinti Ayağıma atılan bir tekme Kime kızayım kime yanayım.. Her pınar sevgiye akacak Güz yaprakları baharın sıcak kollarında sevişecek Güvercin gelinliğine sarılmış melek yüzlüm ruhuna gülümseyecek. Şafak sökerken yeni bir gün seni kucaklayacak Oynatmaya az kaldı!..
18 May 2006, 16:23 | Mesaj No:5 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Kırılan...
Seni Seviyorum diyorsun ya..
İçimi titreten sesinle ! Gülüyorsun ya en masum halinle.. Yüregime dokunuyorsun usulca bitanem... Bilemezsin içimdeki SEN 'i... Herşeyine razıyım ! Yeter ki esirgeme yüregini ,yüregimden... Gözlerin,gözlerime degsin yeter...! Yüregimin hırçın sahibi... Seni rüyalara sıgdırmak, özleminle yasamak bile güzel... Geceleri bekler oldum, Rüyalarımda seni görmek adına... Sevgini,seni hissediyorum sevdigim.. Uzaktasın ... Bil ki uzaklıgına ragmen İÇİMDESİN ...!( |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |