|
Öyküler & Hikayeler Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Öykülere, Hikayelere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
07 February 2006, 12:21 | Mesaj No:1 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
O'na...
O'na... O’na Evet sevgilim uzun zamandır kararsızlık denizinin içinde çırpınıp duruyorum. Kararsızlığım ve ben artık bütünleşmişiz sanki. Ne o beni ne de ben onu bırakamıyoruz. Senden ayrıldığımdan beri böyleyim aslında. Neyi nasıl yapmam gerektiğine, ne yapmam gerektiğine bir türlü karar veremiyorum. Birçok insane var etrafımda sevebileceğim… Hatta beni senin beni sevdiğinden çok daha fazla sevebilecek, bana hiç düşünmeden ömrünü adayabilecek insanlar var. Ama olmuyor! Doğru olanın hangisi olduğunu bir türlü bilemiyorum, anlayamıyorum! Karşılıksız sevginin sonu yok daha dün sana artık seni bir dost gözüyle seveceğimi söylerken bile kararsızlıklar içinde yitip gidiyordum… Ama en sonunda söyledim ve her zamanki gibi yine pişman oldum! Sıkıldım artık sevgilim… Senden ayrıldıktan sonra sürekli yanlışlar yapmaktan ve yaptığım yanlışların ardındanda kararsızlıklar ve pişmanlıklar içinde kıvranmaktan sıkıldım... Bazen öyle bir noktaya geliyorum ki soluğum tükeniyor, bedenim, ruhum, kalbim aynı anda isyan etmeye başlıyor! İşte o zamanlarımda delicesine haykırmak ve nefesim tıkanana kadar hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum! Yardım dilenebileceğim hiç kimsem yok. Benim tek dostum, sırdaşım, yol göstericim sendin artık hiç kimsem yok! Kalabalıklar arasında yapayalnızım sevgilim, sensiz kimsesizim. Binlerce insane var etrafımda derdimi dinlemeye, acımı paylaşmaya hazır ama olmuyor işte. Kim yardım edebilirki bana? Kimin elinden birşey gelir? Ya da kimin gücü yeter beni bu kararsızlık denizinin içinde boğulmaktan kurtarmaya? Yetmez işte sevgilim. Sen gittikten sonra da beni hayata tekrar döndürmeye hiç kimsenin gücü yetmedi zaten… Evet senden sonra da aşklarım oldu eğer merak ediyorsan! Aşklarım ve ayrılıklarım oldu bir sürü… Kendi kararsızlıklarımın bedelini ödetip acı çektirdiğim insanlarda oldu elbet. Ama inan bana hiçbirini de bilerek yapmadım, hiç kimseyi üzmek, kırmak istemedim ama onlar ısrarla yaklaştılar bana, beni değiştirebileceklerini, yeniden hayata döndürebileceklerini umut ettiler ama sonuç hep hüsran oldu işte! Bazen de ben yaklaştım bazılarına belki beni kurtarabilirler, belki bu sefer mutlu olabilirim umuduyla… Ama nafile! Üç gün beş gün ve sonrasında her zaman olduğu gibi herşeyde, her sözde seni aramaya başlamalarım! Ve bu kararsızların, ayrılıkların ardından yine içine düştüğüm kararsızlığım… Sokaktaki her sesi sen sanışım, her telefonu sensing diye açışım, her ayak sesine belki gelmişsindir diye koşuşum… Ve nihayet yine ; Ben, karşılıksız sevgim, acılarım, kararsızlığım ve pişmanlıklarım… Yalnız değilim aslında. Baksana bana senden kalan birçok dostum var işte! Tabii gözyaşlarımı da unutmamak gerek… Onlar benim en vefalı dostum. Onlar beni bir tek gece bile yalnız bırakmayan dostum… Ve sonra uykusuz gecelerim var tabii. Güneş doğana kadar bana bıkıp usanmadan yoldaşlık eden sokakların sonsuz karanlığı var! Anıların var bana senden kalan, yatağa her uzanışımda uykuya dalmadan uzun uzun düşündüğüm anılarımız var. Ve içimdeki sonsuz sensizliğime inat birazcık bile azalmayan bu deli sevdam var… Görüyor musun sevgilim? Sen beni bırakıp gitmiş olsan bile ben yalnız değilim aslında. Sen gittin ama birçok acımasız fakat acımasız olduğu kadar da vefalı dost bıraktın ardında… Netten Alıntıdır…[size=18px][/size]
07 February 2006, 16:32 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
YALNIZLIK
buğulu penceremde bir ben birde yalnızlık hava soğuk,yağmurlu ve karanlık sakin sessiz ve bomboş ortalık buğulu penceremde bir ben bir de yalnızlık sokak lambaları birer birer yanarken insanlar yavaşça sokakları terkederken bu akşam hüzün yine benimleyken buğulu penceremde bir yalnızlık birde ben dolunay çıkınca ortaya kalmadı karanlık deniz olabildiğince durgun ve bulanık hikayeme henüz bulamazken bir başlık buğulu penceremde bir ben birde yalnızlık herkesin hikayesi gibi zannederken farklı yaşadığımı henüz bilmezken yalnızlığımın farkında değilken buğulu penceremde bir yalnızlık birde ben kafam düğümlü ipler gibi karmakarışık neden acaba bu anlaşılmazlık buğulu penceremde ben yokum artık hikayemin adı yalnızlık... ŞİİR PERİSİ
07 February 2006, 17:15 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
325
Üyelik T.:
21 April 2005
|
O'na...
Beklemek
Beklemekten yoruldum artık Sözverdin gelmedin kafede bekledim durdum. Hani tel onda mutlaka gelecem diyordun. Kavuşmak hayal olsada sahilde yürümek El ele tutuşmak beraber yürümek uzun sahilce. Senlen dolaşmak bir hayal benim iç artık. Ne desem boşuna kalbim neka dar dayanır bilmem. Dünyada kavuşamadık ahirete kavuşuruz artık. Yolllara bakmıyacağım gelceksin diye. Acemi
07 February 2006, 18:12 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
YILDIZ VE BEN
Aklım fikrim sendedir, sanadır bakışlarım. Sımsıcak tebessümün, kalbime nakışlarım. Sende ısındım yeni, sende sıcak kışlarım. Uçmak isterler ama, sensiz uçmaz düşlerim Sen göklerde bir yıldız, ben çölde kuru diken. Sana ulaşamam ki, göklerde yüzerken sen Kalbim buruk seyrettim, dün gece sen giderken. El açıp dua ettim, gel dedim yine erken. Sabah oldu gelmedin, gözlerim yolda kaldı. Dedim ne oldu yine, yıldızım nerde kaldı. Gün batanda göründün, güneş mi çaldı seni. Güneşe pusu kurdum, gündüzler ahım aldı. Gece seyrettim seni senden habersiz yine Davul bile çalarken dedim dengi dengine Ey kuru diken dön baksana kendine Bir bak giden yıldıza, bir de kendi rengine Bak ki sana yer var mı, ufacık bir tek köşe Bütün köşeler dolu sen kaldın yine dışa Çilem sensiz yaşamak kaderimle baş başa Acep dostum olur mu söylesem kara taşa Söyledim kara taşa , gel dost olalım diye Dedi yıldızın vardı görünmez oldu niye Ağlarken ben derinden susuz kaldım diyerek Yıldızım görmez oldu geçti gitti gülerek.. NECATİ TUTAR
07 February 2006, 18:13 | Mesaj No:5 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
O'na...
İnsanları ne kadar düşünürsen düşün, onların seni o kadar düşünmediklerini öğrendim.
Her ne kadar o'nu çok düşünsen ve gitmesini istemesen de, yine gidebileceğini öğrendim. Dilin karşındaki gözlere karşı söyleyemediği sözleri parmakların kolaylıkla yazabildiğini öğrendim. En fazla önemsediğim kişilerin, benden hep uzaklaştıklarını öğrendim. İyi insan olmanın hep iyi sonuçlar getirmemekte olduğðunu öğrendim. Kalbin ne kadar kırılmış olursa olsun, Dünya'nın, senin acılarından dolayı durmayacağını öğrendim. Ve kalbimi asıl acıtanın yine kendim olduğunu öğrendim...
08 February 2006, 11:29 | Mesaj No:6 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
SON VEDA
Bir sonbahar günüydü... Kirpiklerimden yağmur boşalıyordu Ve sen gidiyordun... Dağlıyordu her bir adımın Yüreğimin en gizli köşelerini Sen... Bakmadan ardına Savrulan kuru yapraklar Estiriyordun üzerime Yıkılıyordum her çiğneyişinde Islak yolları... Sen yüreğimin kurşunlandığını Bense sensiz geçecek günlerin Sayısını bilemiyordum Üşüyordum düşündükçe yalnızlığımı Ve sen... Büyük bir kararlılıkla Gidiyordun sevdiğim Yer ayağımdan kayıyor, Düşüyordum... Ve yağmur yağıyordu Ölü toprağı kokuyordu İstanbul Sen giderken... ÖLÜYORDUM... GÖRMÜYORDUN... MERVE TURAN
08 February 2006, 11:51 | Mesaj No:7 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
O'na...
*** Sende Git ***
git! sende git herkes gibi sende... rengini açıkça belli etmenin, dürüstlüğün, ve yaşadığının ahlakını savunmanın yalnızlıklarla, dışlanmalarla, en temiz duyguların suistimaliyle ödüllendirildiği bir dünyada sende git! . yalnızlık bir ütopya olmaktan çoktan çıktı sosyalliğimi kaybetmemek için verdiğim savaşı kaybettim. kıyılardayım artık yalnız odalardayım bir kıyıda, kentin tüm yalnızlığını içimde tutuyorum. sen git! deniz kenarından kumlara iz bıraka bıraka onlarda silinir bir dalga gördümü nasılsa... evet silinir bir şeydir gidişin. bir yara gibi kabuk bağlayıp hiç olmamışçasına silinir ve ben kıyımda hiç olmamışsın gibi devam ederim yaşamaya. ama bir de silinmezlikler vardır ki yaradan çok bir iz gibidir. hiç silinmez, sürekli üstündedir, nereye gidersen git ne yaparsan yap hep aklındadır bir karabasandır uykuların haram olduğu gecelerin baş mimarıdır hayattan soyutlar seni kıyıya çeker. karşı konulamaz bir korkudur karamsarlıkların en önde geleni amaçsızlıkların tek nedenidir. öyle bir izdir ki silinmez aldatılmışlık... bu damgayı vuranlardan biri de sen oldun alt tarafı. alt tarafı kıyıdan kopamayacağımı anlattın bana savaşı tüm benliğimle kaybettirdin içimde kalan, bölük pörçük son umudumu yitirttin bir yaşamı canlandırıp, budaklandırabilecekken küçücük bir sevgiyi çok görüp sende gittin alt tarafı. git sende herkes gibi... Serdar Çelebi
08 February 2006, 11:51 | Mesaj No:8 |
Durumu:
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
O'na...
[size=18px]Sen benimle karanlık gecelerde
Alabilir misin avuçlarına Denizin dibindeki Bir ateş çiçeğini Sen benimle kumlara gömülmeyi Sen benimle ölürken de gülmeyi Paylaşabilir misin?[/size] [size=24px] NURULLAH GENÇ.[/size] |
08 February 2006, 12:07 | Mesaj No:9 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
RUHUM ÇIPLAK KALIR
sesinde ki sarılış sözlerinle duvarları yıkış mesafeleri kaldırış ana damarını bulup o damara dokunuş ve damarımdan içime kayıp iliklerime süzülüş... saf halini ararken aşkın iliklerimdeki akışını sürdürürken senin benliğin çıplak bırakır benliğimi çünki aşk içime girdikçe ruhum çıplak kalır gizlinmek isteyip gizlenecek yerim kalmaz Utanırım hallerimden İDA
08 February 2006, 12:35 | Mesaj No:10 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
UNUTAMAM ASLA
Seni düşündüm sensiz geçen her anımda Sen olmasan da, hayalin vardı etrafımda İsmin eksik olmadı, gece gündüz dudağımda Unutamam seni aramızda yollar olsa da UNUTAMAM ASLA. Islandı gözlerim geceleri sabahlara kadar Kalbimde aşkının ateşi durmadan yanar Yalnız sen varsın, her yolum sana çıkar. Unutamam seni aramızda yollar olsa da UNUTAMAM ASLA. Rüyalarım artık seni görmenin tek yolu Elbet olacaktır bu ayrılığın da bir sonu Yalnız sana yöneltim ben her yolumu Unutamam seni aramızda yollar olsa da UNUTAMAM ASLA. Mutluluğu sende tattım, senin yanında Seninle bağlandım bu yalan dünyaya Her şeyi göze aldım senin uğruna Unutamam seni aramızda yollar olsa da UNUTAMAM ASLA. Dayanacak gücüm kalmadı artık bu ayrılığa Senden uzakta olmak kastediyor canıma Sen olmazsan çoktan küserdim bu hayata Unutamam seni aramızda yollar olsa da UNUTAMAM ASLA. DENİZMAVİSİ2004
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |