|
Öyküler & Hikayeler Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Öykülere, Hikayelere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
15 November 2006, 17:47 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
725
Üyelik T.:
03 February 2006
Arkadaşları:0
|
Diyarbakır devlet hastanesinde...
Diyarbakır devlet hastanesinde... Hastane hizmetleri ile sağlık konularının yer aldığı ve Diyarbakır Devlet Hastanesi'nce çıkarılan dergide, doktorlara çeşitli şikayetlerini anlatan hastaların şiveli ve ilginç sözlerle dile getirdikleri şikayetler şöyle yer aldı: '' Doktor bey bacaklarımda valiz var (varis) Tansiyonum yukarı gelmeyi Başım yaniy Bende süpertansiyon var Bizim çocuk ortalık derdine tutulmuş (Grip)(ilginç bir deyiş) Yarım yarım öksürüyem Bende Habitat B var mı? (Hepatit B)( Propostodan ameliyat oldum (Prostat) Kanımda bi değişiklik hissediyom Ara sıra kalbim çarpıştırıyor Arakere çarpıntım oluyor Kafamda bi çırlama var Benim bağırsaklarım zehirli gaz yapıyo (zuhahaaa Doktor bey benin şikayetim bir şu mıntıkadan, şu mıntıkaya kadar (neee??) Karnım gırıl gırıl Boğazlarım gıdık gıdık gıdıklanıyi Tüm tüy diplerim ağrıyo Vücuduma vakitsizlik geliyor doktor bey (Halsizlik) Nefesimi aşağıdan alıp yukarı veremiyom() Bugün bağırsaklarım sürekli kıvırıyo Doktor bey ben zagor kullanıyom Doktor bey 3 günde zor durdurdular benim tansiyonumu İdrarımı yaparken zonklama oluyor Damarlarımın içi yanıyor Yaş 73 öbür taraftan çağırıler, ama gene de canım gitmek istemiyi Dün gece çok yüreğim dövündü Kanımda pörtüleşme var (Pırtılaşma) Midemde hıkır hırık baloncuklar oluşiyi Bu gözümnen yukarı baktığımda önünden sanki incecik bi kıl geçiyor ucunda da bi böcek var Benim sinirlerim var Nefesimi çeviremiyom Doktor bey bunun tansiyonu geziyor (Karısını gösteriyor) Kemiğim yanıyor İçimde pırıltı var (Çarpıntı) Vücudum rüzgarlanıyor Kaburgalarım üşüyor Bende kavator var mı? (Guatr) |
15 November 2006, 18:08 | Mesaj No:2 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
Diyarbakır devlet hastanesinde...
Komik gerçekten teşekkürler. Ama bu daha önce verilmişte sanırım..