30 March 2006, 23:04 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Sana
Sana Sana Hüzünlü bir akşam vakti Sessizce, ağlamadan Yalnızlığın kollarına Kendimi bırakıverdim Aşk rüzgarında savruldum Hasret kurşunlarıyla vuruldum Gece kayan yıldızın parıltısında Her şafak beliren Tan' da Sana feda Eceli bekleyen bu canda Yakalandım, hapsoldum. |
31 March 2006, 12:05 | Mesaj No:2 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Sana
Ve siyah...
Severdim onu Bütün duyguları yaşatırdı bana Özlemleri ,acıları,ihanetleri Onunla öğrendim gecenin alevini Suskunluğu onda tanıdım İsyanımı o dindirdi,gözyaşlarımı sakladı karanlığında Sessizliği o sevdirdi nefret ederken Artık yalnızlığımıda seviyorum gecelerin koynundayken Ve Yeşil... Özgürlüğümü buldum onda İçimdeki binlerce çocuğu o güldürdü O söyledi diğer renklerin nankör olduğunu O söyledi savaşmaktan yorulduğunu Onda direnme gücümü buldum Huzurlu bakışları sıcacık tavırları Bende tüm güzelliklerimi ona sundum Ve MAVİ... O başkaydı Siyah yalnızlığım,yeşil özgürlüğüm Maviyse bir duyguydu tatmadığım Denizi buldum onda uçsuz bucaksız Sonsuzluğu yakaladım her damlasında Hiç yaşamadığım aşktı o Karşılaşmadığım tanımadığım Sevgili Sonsuz bir sevgiydi belki Bu yüzden çok özeldi Ve siyah ve yeşil ve MAVİ Bu renkler seni bana getirdi O sendin Sen bu renklerin senteziydin Sen siyahtın Sen yeşildin Sen MAVİYDİN Sen yalnızlığım Özgürlüğüm Duygularımdın tatmadığın ANLAMADIN |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |