24 April 2006, 02:15 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
854
Üyelik T.:
24 April 2006
Arkadaşları:0
And İçtim
And İçtim And İçtim Seni unutmak icin kac sefer and ictim. Kendimi bir aksam üstü yine pencerenin önünde buldum. Ayni saatte, yine senin yollarini gözledim. Gelmeyecegini bile bile, aliskanlik benim ki iste. Disariya dolasmaya ciktim, hep ayni yerlere, seni oralarda belki görebilmek ümidiyle. Ama yoktun, bulamadim. Daha umudumu yitirmedim, bulacagim birgün seni elbette. Gözlerimden artik yas bile gelmiyor. Martilar benimle beraber sanki bom bos sahilde ciglik atiyor. Sanki derdini, caresizligini benimle paylasmaya calisiyor. Onlarinda mi acaba sevdikleri uzaklara göc etti, tipki yalniz kaldi simdi ben gibi??? Ne yeminler ettim aksamlar sabah, sabahlarda aksam olurken.
24 April 2006, 11:39 | Mesaj No:2 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
And İçtim
Bir adı vardı ve adı aşktı
Sevgiydi yumak yumak öpücük gibi konan yanağa Bir tat bir dokunuştu usulca kalbime Onun adı aşktı aşk Sevgisiydi zamansız, zamansızlığa kadarda severdi Öpücük sıcaklığında buğusu kalırdı yanaklarımda Sarıldığı kadar kaybolurdum kalbinde Kalbi kadarda sıcaktı sarılışı Bırakılması güç ayrılması imkansız Sonsuzca sürmesini istediğim bir evrendi Dokunduğu kadar damakta kalırdı tadı Hiçbir zaman bıkmadığım bir film gibi sanki İzledikçe heyecanlar içinde savrulduğum Hiç bitmesin….Hiç gitmesin Yanımda olsun diyip te uçmasından korkmak gibiydi Sevmelerim sonsuzluktu ve o sonsuzdu içimde büyüyen Bu sanaydı ve senin adın aşktı aşk. |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |