|
Yakılacak Şiirleriniz Kendi amatör şiirlerinizi sunabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
27 April 2006, 14:05 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Sana Gelemem Biliyorum....
Sana Gelemem Biliyorum.... Ne yapıyorum ben? Nasıl bir ateş bu, oynadığım; farkında olmadan Sana gelemem biliyorum. Öyle çabuk tükettimki herşeyi; Hayatı arzulayamaz oldum. İçimde; dizginini koparmış koşturuyor duygularım. Ne yana çekse kürekleri yüreğim; Mutlaka kıyıya vuruyor… Çıkış mı? -yok… Çare? - kimbilir, belki de ölüm… Kafam karışık, sular durulmuyor bitürlü Tam herşey oturmuşken rayına, Bazı şeylere isim bile bulmuşken tamda, Çıkıverdin karşıma ,allak bullak oldum.. söylesene , şimdi ne olacak? Kimin omzuna yaslayacağım başımı ve kimin avuçlarında ısınacak ellerim… Ne yapıyorum ben? Nasıl bir yol bu, yürüdüğüm! Her tarafı diken, her yanı taş… Yürüdükçe kanıyorum ve bil; yürüdükçe yanıyorum arkadaş'! Ne yapıyorum ben? Nasıl bir hayat bu sürdüğüm Her şey keder ve... Üzüntü ve... Acı… Söyle ! Yok mu tüm bunların ilacı? Ne yapıyorum ben? Nasıl gidiş bu gidiş? Böyle ani, böyle sessizce… Ama bil! Birgün… mutlaka… Gittiğim gibi döneceğim 'kendim'ce… döneceğim sessizce… |
27 April 2006, 18:09 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Arkadaşları:0
Sessizce damlıyorum hasretin kıyılarına
Bir nehir oluyorum...denize akan... Akıyorum dinmeyen acılara.. Sessizce uçuyorum umudun rengine Bir kelebek oluyorum...papatyaya sevdalı.. Uçuyorum kısacık ömrümün tükenişine.. Sessizce yürüyorum hayalin gecesine... Bir yıldız oluyorum...kutup yıldızı.. Geceyi aydınlatıp...gidiyorum gündüze.. Sessizce yüzüyorum yüreğimin en derin yerine Bir balık oluyorum...denizinde kaybolmuş... Göz yaşlarımı gözlerime hapsedip kayboluyorum Sessizce üşüyorum dağların doruğunda... Bir kar tanesi oluyorum...güneşe hasret... Baharı bekliyorum eriyeceğimi bile bile...
27 April 2006, 18:23 | Mesaj No:4 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Seni düşünmediğim bir gün yok
Senin gözlerin benim için bir ok Bana çevirdiğinde gözlerini her defasında Hissediyorum bir acı kalbimin tam ortasında Bir şeyi merak ediyorum; senin de En ufak bir kıpırtı olmadı mı kalbinde? O gözler beni hiç mi farketmedi de Hiçbirşey yokmuş gibi davranmakta Israr edip acının devamını sağlıyorsun kalbimde! |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |