16 January 2011, 13:12 | Mesaj No:1 |
Papatyam Editörü
Durumu:
Papatyam No :
1242
Üyelik T.:
19 February 2008
Arkadaşları:0
|
İnternette Fenerbahçe geyikleri!
İnternette Fenerbahçe geyikleri! İnternette Fenerbahçe geyikleri! Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenilerek 28 yıldır hasret kaldığı Türkiye Kupası'na veda etti. İnternette de geyikler çok zaman geçmeden dolaşmaya başladı. "Dünyanın en kısa fıkrası: F.Bahçe Türkiye Kupası’nı almış." * Güiza gol kralı olduğunda F.Bahçe Türkiye Kupası’nı alacaktır. * Pendik ruhu bu maçla geri dönmüştür. * Servet’in röveşatası ile “Dünyanın sonu mu geldi acaba?” derken Fener’in kupadan elenmesiyle tekrar hayat normale döndü. * F.Bahçe, Mümkünlü Kasabası’nın takımı olsa da kupayı alması mümkün değil. * F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi’nden sonra Türkiye Kupası’nda da 0 çekecek mi acaba * Aziz Yıldırım’ın klasikleşmiş “3 kupaya da talibiz” açıklamasındaki 3. kupa nedir bilen var mı? * Dünyanın en kısa fıkrası: F.Bahçe Türkiye Kupası’nı almış. Yeni Malatyaspor’un rengi ne? Sarı-kırmızı… Yeni Malatyaspor’un hocası kim? Galatasaraylı Vedat İnceefe… Yeni Malatyaspor’un en iyisi kim? Galatasaraylı Bülent Akın… - Artık yeter ya, federasyon veya kupayı kazanan gönüllü bir kulüp kupayı Fenerbahçe’ye vermeli. Ölmeden şu kupayı Fener’de görelim. - FB yöneticileri açıklama yapmış "Seneye takımımızı 2. Lig ekiplerini bile yenecek hale getireceğiz" - Fenerbahçelilere müjde, maç iptal edildi, hala Türkiye Kupası'ndasınız... Pardon yanlış anons(muş).. - Fenerbahçe, Mümkünlü Kasabası'nın takımı olsa da Türkiye Kupası'nı alması mümkün değil... - Büyük derbi Malatyaspor’un.. - Fenerbahçe'nin başına gelen en büyük fiyasko Guiza zannetmiştim. Ondan sonra KOCAMAN bir fiyasko çıktı. - Birçok ülkede meydana gelen toplu kus ölümlerine bir yenisi Malatya’da rastlandı. Çok sayıda kanarya Malatya Stadı’nda yere serili olarak bulundu. - YENİ Malatya 2 eski Fenerbahçe 1 - Her Fenerlinin rüyası Ziraat Türkiye Kupası Malatyanın plakası 44. Yeni Malatyaspor 15 harf. 44 - 15 = 29 Fenerbahçenin Türkiye Kupasını alamamasının 29.yılı kutlu olsun! - Yeter artık verin şu kupayı Fenerbahçe'ye... fenerlilere teselli... fenerbahçe nin aslanlar gibi mücadele edip sadece 1 farkla kaybetmiştir "eyvah eyvah 3" erken vizyona girmiş... Fener bu gruptada "0" çekerse Şampiyonlar ligindeki başarısını geride bırakır bence ) Gece gece ii eylendik havada bulut sen Türkiye kupasını sonsuza kadar unut 30 oldu Geçenlerde Google 29 yazdım (30 mu demek istemiştiniz ) yazısı çıktı )))))))) mac esnasinda Eyvah Eyvah 2yi seyrediyorum bilseydim fb macini seyrederdim, inanin o daha cok guldururdu seneye fener iyi kura çekerse (amatörden falan takım gelirse) çeyrek finale çıkmaları kesin gibi ))) fenergülün suçu ne Toplama işleminde 0 , çarpma işleminde 1 , Türkiye Kupasında Fenerbahçe etkisiz elemandır