|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
14 August 2007, 12:31 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
Arkadaşları:0
|
UFKUMUN KAYIP ÇİZGİLERİ
UFKUMUN KAYIP ÇİZGİLERİ [size=18px]UFKUMUN KAYIP ÇİZGİLERİ [/size] Yokluğun depreşir, bin acı çöker Katılır kalırım soluksuz Anılar dönüşür öfke nöbetlerine Boşluğu tararken umutsuzca gözlerim Yoklarım boşluğu ellerimle. Yanım, yörem kalabalık Herkes var Sen yoksun, İtekler dururum kalabalıkları Düşleri yere indirmek Anılarımla yalnız kalabilmek Seninle başbaşa olabilmek için. Bu gün yine işte öyle bir gün Ufkumun kayıp çizgilerinde dolaşıyorum Birden çıkageliyorsun Hayâl penceremden içeriye Ruhumun bütün ışıkları yanıyor Kadınsı güzelliğinin yeniden Tutsaklığına kapılıyorum Sorgu sual yok kadınım Anladım, ben sana tapıyorum. Seninle artmışım, çoğalmışım Esir kuşları yüreğimden salmışım Bir tek ben özgür olamamışım Dudağında şarkılarla geldiğinde Ne çok özgürlük şarkıları söylemiştik Sen zor dedikçe Hayır çok kolay diyen bendim Ben sana değil sevdiğim Kendi sözlerime yenildim. İçimin kırgınlığı küskünlüğü Bitmedi bitmeyecek Kimedir neye dair Hiç ama hiç bilinmeyecek Ufkumun kayıp çizgilerinde dolaşıyorum Anılar düşüncelerime yol veriyor Sana yalnızca düşlerimde ulaşabiliyorum Ellerim yüzünü, saçlarını okşamak istiyor Kollarım sıkıca sarılmak Uzanıyorum Yoksun Ben buradayım diyen sesin kulaklarımda Yoksun Varlığımız soyut Sevdamız somut. Bin bulutlara yanıma gel Özlemin dayanılmaz çığlıklar attırıyor Sevişmelerimizin yasaklanması yetmedi Bakışmalarımız da yasaklandı Yazışmalarımızı da yasaklasınlar Ne çıkar bir tanem, ne çıkar Benim seninle dopdolu Yasaklanamaz düşlerim var..