|
Fıkra Diyarı Ben Bugün Hiç Gülmedim, Hiç Neşelenmedim Diyenlere Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Eğlence Zamanı... |
|
Seçenekler |
05 April 2006, 16:40 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
Arkadaşları:0
''Bir Dosta Yazabilmek..''
''Bir Dosta Yazabilmek..'' bir dosta yazabilmek geceydi hatırlıyor musun bir yaz gecesi seninle yürüyorduk adımlarına düşmüştük şeyh saidin yıldızlar yağıyordu üzerimize sen ağlıyordun ben dua ediyordum ay üstümüzde vay gülüm sığmıyorduk dünyaya sığamıyorduk bir yaz gecesiydi seninle yürüyorduk oy gülüm biz miydik yabancı şu yalancı dünyada yabancılaşan dünya mıydı ağzımızda yayılan bakır tadı neydi neydi yüreklerimizde kopan acı şeyh saidin gözlerini görmüştüm ağlıyordu bir de sen ağlıyordun geceydi hatırlıyor musun bir yaz gecesi seninle yürüyorduk Mustafa YILMAZ
05 April 2006, 17:32 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
Arkadaşları:0
xl
Dosta Doğru
İçimde uzayan her yol Çıkar gider dosta doğru Menekşe, nergis. Itır, gül Kokar gider dosta doğru Zamanım yoğrulur gamla Birleşir sabah akşamla Ilık kanım damla damla Akar gider dosta doğru Gel bende gör, sen gel beni Durduramaz engel beni Görmediğim bir el beni Çeker gider dosta doğru Beynim fırın, bağrım tandır Yanarım hayli zamandır Sevgim bir yavru ceylandır Şeker gider dosta doğru Ne saklarım ne gizlerim Yalnızca onu özlerim Tabutta bile gözlerim Bakar gider dosta doğru Abdurrahim Karakoç
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |