30 April 2006, 05:19 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
AnlataBilseydim
AnlataBilseydim Dünyamda ne var ki bana senden daha yakın, Aşka susamış kalbimi sevgiye sevince boğan. Güneşte çocukluğumda ki kadar parlak değil, Artık neşe saçmıyor, şımarmıyor duygularım. - Gökyüzü de solmuş,bütün renklerin benzi gibi, Sen benden gidince yar,bunların hepsi olmuş. Sevgi adına,nem var nem yok her şey solmuş, Kalbimi sökmüş içimden çalıp da götürmüşsün. - Nasıl yaşarı ki kalbim sende iken bu bedenim, Kaçmaz mı uykuların,hani senin kalbin nerede, Biliyorsun yaşamam imkansız olamam ki sensiz, Uğraşman boşuna, yapamazsın sen de bensiz. - Hani bakışlarımız bağlamıştı bizi birbirimize, Sevgi aktı o an gözlerimizden gönüllerimize, Sevgiden başka şey yoktu, o kalplerimizde, Ah gülüm sana sevgimi bir anlatabilseydim. |
30 April 2006, 14:15 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Arkadaşları:0
AnlataBilseydim
Kusurlu kalemden çıktı bu satırlar
Anlatabilseydim sana Benim yanımdaki değerini Daha iyi anlatabilseydim Açılsaydı kalbimin sır perdesi açılsa Görebilseydin köşkünü tahtını Açılsaydı dilimdeki tutukluk açılsa Şakısaydım yanında adını..... Elimdeki kelepçeler Ayaklarımdaki prangalar açılsa Koşabilseydim sana Hiç durmadan Kusurlu kalemden çıktı bu satırlar Sihirli bir değnek olsaydı Çözülseydi bütün sırlar Sır kapısı açılsa görebilseydin Ümit var yarınları Keşke daha iyi anlatabilseydim Yanımdaki yerini değerini keşke.......
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |