|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
03 April 2006, 12:21 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
809
Üyelik T.:
29 March 2006
Arkadaşları:0
|
SeNSiZ_SoN_NeFeSiM
SeNSiZ_SoN_NeFeSiM Yok işte arayanım,soranım, Yok işte hayattan tutunacak bir yanım. Kan-revan içinde düşmüşüm ayaklarına. Bu kurşun yarası derin, Kapanmaz artık tek çaresi sensin. Sensin gecelerimin üzerine düşen ay ışığım. Sen benimdin...sımsıkı sarıldığım umutlarım. Ansızın düşüşüm gözlerinden, Sözlerin nihayete erişi. Hani o bırakıp gidişin, Ruhuma basılan kızgın demirlere direnişim. Son dilim ekmeğim. Ah o gidişin... Ardında kopan fırtınalar içinde bir ben, Bir de bendeki o tertemiz suretin. Kirletmedim inan sana sevgimi. Hiç düşürmedim yere yüreğimi. Ama ne kadar direnirim bilmem, Bu sensiz son nefes alıp verişim...
03 April 2006, 15:00 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
809
Üyelik T.:
29 March 2006
|
SeNSiZ_SoN_NeFeSiM
ölemiiii beğendiğine sevindimmm :lol: :lol: :lol:
03 April 2006, 15:48 | Mesaj No:4 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
Kelebek Kanadında Aşk...
Zamanlar Güneş ekilip, yıldız biçilen zamanlardı. Hatırlıyorum... Ya önce sen vardın yürek olarak içimde Ya da aşk vardı önce Gelip içimde kestiğin Hatırlamıyorum... Ben imkansıza dudak bükerdim Sense halime gülerdin... Olsun! O günlerde ben Biraz mutlu biraz umutlu Biraz içliydim Doğrusu en çok da Kelebeklerin kanadına işlediğin Aşkından dertliydim... Ama o zamanlar Güneş ekilip yıldız biçilen Zamanlardı Aşk dediğin belki de Geceye veda etmeyen bir ay’dı... Türküler saklardın derinlerinde Sazından kaçak... Bilmezdin. Ben görürdüm duyardım da Sen bir kez olsun söylemezdin Korkularını zaten Kimselere vermezdin... Ve böylece Sen yağmura Yağmur benim gözlerime hasret Yaşardık... Heyhat! Hep ama hep O imkansıza takıldın da sen Ve belki de bu yüzden Aşk gelip bizi sarsınca yüreklerimizden: Ben ağlardım gözlerim gülerdi... Sen gülerdin gözlerin susardı... Şimdi ben O zamanların renklerini unuttum. Belki mavi, belki sarı, belki aktı... Hatırladığım tek şey Güneşle yıldız arkadaştı... Bilenler bilirdi Çok sevmiştik biz Çok! Ben gönlümden Sen dilinden... Ben unutsam da şimdi Sen hatırlarsın. Sesinde ufacık bir hüzün olsa Ya da acıtan bir özlem gözlerinde Bembeyaz gecelerinde gelirdim sana bu şehrin... Gelirdim... Gönlümden... Ve sen “Hoş geldin" derdin Dilinden.... Kocaman bir çocuktum o zamanlar Belli! Dil nedir, gönül ne? Anlamını bildiğim Şüpheli! Şimdi söyle bana! Kaldıysa geriye ne kaldı? Tek tarafı hesaplı bir sevda Niyeti bozuk bir dava Bir de Sadece dağlara caka satan bir sema... Ama ben bunların hepsini sevdim. Şaşacak bir şey yok! Dedim ya... Ben Güneş ekilip yıldız biçilen zamanlardan geldim... Sonraları Belki de hiç gülmedim Ve sen Kelebeklerin ömrünün üç gün olduğunu Hiç bilmedin! Esra Güzelipek
03 April 2006, 16:02 | Mesaj No:5 |
Durumu:
Papatyam No :
809
Üyelik T.:
29 March 2006
|
SeNSiZ_SoN_NeFeSiM
:roll: :roll: :roll: ÇOK GÜZELLL!!
03 April 2006, 18:05 | Mesaj No:6 | |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
SeNSiZ_SoN_NeFeSiM
Anafor Demişkii
Alıntı:
|
|
03 April 2006, 18:09 | Mesaj No:7 |
Durumu:
Papatyam No :
809
Üyelik T.:
29 March 2006
|
SeNSiZ_SoN_NeFeSiM
ops: ops: ops:
03 April 2006, 18:10 | Mesaj No:8 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
SeNSiZ_SoN_NeFeSiM
[size=18px]Teşekkür ederim arkadaşlar şımartıyorsunuz beni :roll: :roll: :roll: [/size]
Allah kimseye 3 günlük AŞK'lar yaşatmasın dileğinde buluyorum hepinize :wink:
04 April 2006, 11:46 | Mesaj No:10 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
ellerinize sağlık :wink:
SENSİZ Yağmurun tadı yok sensiz Ne kış ne bahar Mehtap bile inek gibi bakar Mavi bir boşluk deniz. Tadı kalmadı şarkıların İçki kadehi soğuk Dün ,bugün ,yarın Manasız donuk Sen olsaydın eğer Seninle gelseydi yağmur Kar , tipi , çamur Koymazdı bu kadar. Mehtap göz kırpardı tatlı tatlı Zeki ve çapkın Ses ve ışık dolardı deniz Dalgalar cana yakın. Varsın bağırsın sarhoşlar , satıcılar Kar kış kıyamet kopsun Bahar canı isterse olsun Akşam da olmayaydı sabahta Beraberdik sevapta , beraberdik günahta Yağmurun tadı yok sensiz Ne kış ne bahar Mehtap bile inek gibi bakar, Mavi bir boşluk deniz ... Sıtkı Tuncer
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |