04 April 2006, 23:13 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Artik Ölme Güzel Kiz
Artik Ölme Güzel Kiz Beni sevdiğini söylüyorsun. Beni sevdiğini sanıyorsun. Oysa benimleyken, dudaklarında benimkilerin tadı varken sen onu düşünüyordun. Bana sarılırken ister istemez onu hâyâl ediyordun. Ayrıldığımızda, gittiğğinde, beni özlediğini yazdığın yazılarda bile o okunuyordu satır aralarında.. Bana kızarken bile onu suçluyordun. Kendini -ve beni- kandırıyordun. Öyle ya da böyle, bu acı bitsin istiyordun. Büyük bir hata yapmıştın onu terketmekle ve şimdi onu unutamıyordun. Yaptığın bu hatanın bedelini de -tıpkı diğer hatalarında olduğu gibi- bana ödettin. Artık benim için üzülmene gerek yok güzel kız. Bana üzülüp ona yazılar yazmana gerek yok. Ben senin yerine de ödedim hatanın bedelini. Artık onun için ağlamana gerek yok, ben senin yerine de ağladım çünkü.. İçki kokusuyla süslenmiş melankolik akşamlarda intihar şiirleri yazdım. Dost sözcükleriyle kendimden geçip, kimse -ben bile- farketmeden yabancı gövdelerle yalancı zevkler tattım. Senin yerine de kirlendim. Senin yerine de yıktım inançlarımı, ideallerimi. Buğulu ve mayhoş şarkılarla, içimdeki yıkıntılar arasında saklanan çocukluğumun izini sürdüm. "Anathema"yla öldürdüm onu, "Ölen Gelinim"in yanına gömdüm.. Cenaze namazında avazım çıktığı kadar "kötü bilirdik" diye bağırdım. Daha fazla yalan söylemene gerek kalmadı.Artık ölme güzel kız.. Ben senin yerine de öldüm çünkü... |
05 April 2006, 11:41 | Mesaj No:2 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
Artik Ölme Güzel Kiz
[size=18px]Seni Sevebilirmiyim???[/size] Hey Bebek ben seni birazcık sevebilirmiyim? .. Senin yanında seninle olabilirmiyim? Seninle ağlamak seninle gülmek.. Seninle beraber gül bahçelerinde gezmek, Birde seninle birlikte çoban yıldızına gitmek... Yolda giderken ay yada uğrayıp selam vermek, Ben kimmiyim? Deli dolu biriyim ben.... Varmısın Aşkım gece yıldızları çalmaya? Yeryüzünde sevgi denilen güzelliği aramaya? Kuşun kanadında gökyüzüne uçmaya? Böceklerle birlikte toprağa dalmaya? İşte ben böyle deli dolu biriyim.. Nedersin Aşkım seni ben birazcık SeVeBiLiRmiYiM? ? ? ? ? Ayşegül Akyıldız / 25 Kasım 2004
05 April 2006, 15:34 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
Arkadaşları:0
xl
Sen hiç bir fotoğrafla
Sen hiç bir fotoğrafla Uzun uzun Konuştun mu? Hiç, bitmiş birşeyin Ardından Koştun mu? Kaçan trenin hani? Son vapurun, Son fırsatın, Son şansın yani. Hiç sensiz kaldın mı? Sensizliği bildin mi? Yüreğini deştin mi? Benim gibi öldün mü? Hiç kendinden geçtin mi? Sarhoş olup koptun mu? Geceleri saydın mı? Boşlukta kaldın mı? Seni sana yazdın mı? Aşkı sonsuz bildin mi? Yazamadığın oldu mu? Gelemedim dedin mi? Ben koptum, ben saydım Ben kaldım, ben yazdım Ben yazdım, ben dedim Ah kahpe Ben dedim... Cem Özer